Miltä sinusta tuntuisi, jos kuukauden päästä olisit täynnä energiaa, huomaisit hymyileväsi katsoessasi peiliin ja ne vanhat, ihanat farkut mahtuisivat taas jalkaan?

kahdeksan lapsen äiti Miila teki jotain, mistä useimmat meistä vain haaveilevat.

Hän oli rohkea, haastoi itsensä ja lähti mukaan Uuden elämän alku -valmennukseen ja tulokset näkyvät ja tuntuvat jo. 

 
Miian muutos.jpg
 
Hei Tuovi! Iso kiitos mahtavasta uea-valmennuksesta!

En olisi ikinä uskonut, että neljässä viikossa voisin päästä tällaisiin tuloksiin. Varsinkaan näin helposti. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Liikunnan ilo on löytynyt uudelleen ja herkkuhimot kadonneet.

Nyt on menossa kolmas viikko toisella kierroksella, elämä tuntuu aivan erilaiselta . :)

Uuden Elämän Alku on meille aikuisille naisille tehty verkkovalmennus, jonka avulla...

1. Saat haluamiasi muotoja ja kehität lihaskuntoa..

2. Sulatat jenkkakahvat ja vähennät turvotusta.

3. olet energinen ja jaksat paremmin arjessa

Valmennus kestää kolme viikkoa ja paras päivä aloittaa se on tänään.

Ja nyt bonuksena sinä saat kutsua ilmaiseksi kanssasi valmennukseen yhden tsemppikaverin!

Voit lähteä mukaan myös näillä tykyeduilla. Klikkaa oman etusi logoa.


Mistä oikein on kyse?

HIIT-ohjelma

Uuden elämän alku -valmennuksessa saat tehokkaan kolmen viikon HIIT-treeniohjelman. Treenaat kolmesti viikossa 20-30min kerrallaan. Kaikki harjoitukset tehdään oman kehon painolla ilman mitään lisävälineitä. Voit siis treenata olohuoneessasi. Saat tarkat ohjeet treeneistä videon ja liikekuvien kanssa sekä ajastimen, joka ohjaa sinua tekemään treenit oikein.

Esimerkkiruokavalio 28 vrk + paljon aterianeuvoja

Saat itsellesi monipuolisen ja terveellisen esimerkkiruokavalion resepteineen, jota voit soveltaa omaan arkeesi. Sinun ei ole pakko noudattaa ruokavaliota tulosten saavuttamiseksi, mutta se antaa sinulle hyviä ideoita oman ja perheen aterioiden monipuolistamiseen. Ruokavalion lisäksi saat ison nipun neuvoja ja ajatusmalleja, miten voit kehittää oman perheen ruokatapoja terveellisempään suuntaan. 

Täysi tuki

Saat kaiken tuen sekä minulta valmentajana että muilta valmennukseen osallistujilta. Heitä on jo yli 30 000, jotka kannustavat sinua tavoitteesi pääsyssä. Alempaa voit lukea tarkemmin minun tarinani. Kerron salaisuuden, miksi osallistujat sanovat tätä valmennusta armollisimmaksi hyvinvointivalmennukseksi Suomessa.

Kolmen viikon valmennuksen aikana

 1. Opit uuden ja tehokkaan treenitavan, jossa voit treenata kotonasi ja saavuttaa tuloksia, joita et usko itsekään mahdollisiksi. Treenit ovat lyhyitä, mutta tehokkaita, joten näille löydät aina aikaa.
 2. Luot rennompaa suhdetta itseesi ja ruokaan. Käännät elämäsi suunnan kohti hoikempaa, itsevarmempaa ja säteilevämpää sinua. 
 3. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa ja rahaa menemällä kuntosalille tai personal trainerille. Voit heittää hyvästit epätiedolle siitä, miten pitäisi treenata. Saat valmiit ohjelmat ja kaiken muun tarvittavan koneellesi, tabletillesi tai puhelimeesi.

Jo kuukauden päästä nautit muutoksista ja ihanan kevyestä olosta näiden ihanaisten tapaan. 

 

Onko tämä se päivä, jolloin otat itseäsi niskasta kiinni ja alat kulkea kohti unelmiesi elämää, jossa...

 • Olet virkeä ja energinen kiireisen arjen keskellä.
 • Onnistut pudottamaan painoa ja sulattaa sinua harmittavat jenkkakahvat viimeinkin pois. 
 • Saat haluamiasi muotoja ja kommentteja läheisiltäsi, että oletpas sinä hyvässä kunnossa, mitä oikein olet tehnyt?
 • Koet olosi itsevarmaksi vaatteissa kuin vaatteissa. Voit ostaa juuri niitä ihania vaatteita, joita haluat, eikä sinua enää paina kysymys, mitä muut minusta ajattelevat.

Hei!

Olen Tuovi Joensuu - äiti, puoliso ja hyvinvointivalmentaja.

Autan naisia voimaan paremmin ja löytämään kadoksissa olleen virkeyden, vyötärön ja itseluottamuksen. Viimeisen kahden vuoden aikana valmennuksiini on osallistunut yli 32 564 ihanaista.

Jos seuraava kuulostaa sinusta tutulta, sinun kannattaa lukea tämä juttu loppuun asti.

Sinulla on halu muuttaa elämäsi suuntaa, mutta tietyt asiat estävät sinua onnistumasta.

Meidän naisten ja äitien elämään mahtuu paljon kaikkea muuta, paitsi aikaa itsestä huolehtimiseen. Oletko itse huomannut, että laitat usein omat tarpeesi sivuun muiden edessä? 

Täytyy pitää koti siistinä, huolehtia lasten vaatteista, kysellä kouluasioista, kuljettaa harrastuksiin, käydä itse töissä… Lista on loputon. 

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, miten paljon sinulla olisi enemmän energiaa touhuta arjessa, jos sinulla olisi tuo yksi lisätunti aikaa itsellesi vuorokaudessa tai edes kolmesti viikossa. Miten paljon enemmän energiaa saisit, jos ehtisit treenaamaan säännöllisesti ja tuntisit olevasi elämäsi kunnossa. 

Minä olen siis äiti itsekin ja kokenut ihan samoja tunnontuskia oman jaksamisen ja perhearjen tasapainottelussa. Voin myöntää, että olin aiemmin todella väsynyt. Energiaa ei tuntunut riittävän iltaisin mihinkään omaan, silloin harvoin kun omaa aikaa oli. Mieheni teki yrittäjänä pitkiä päiviä ja oli monesti reissussa. Silloin kun olimme koko perhe koolla, en halunnut lähteä kuntosalille, joka oli ennen ollut minulle rakas harrastus.

Kyllähän tietysti pääsin kävelylle, mutta ei se vastaa kunnon treeniä, sellaista jolla saadaan tuloksia aikaan. Viimein selaillessani internetin syövereitä päädyin sivulle, jossa kerrottiin HIIT-treenaamisesta. Eihän se minulle uusi juttu ole, kuten ei varmasti sinullekaan, mutta en ollut vain ajatellut asiaa oikealta kantilta. 

Aloin tehdä netistä löytämiäni erilaisia lyhyitä kehonpainolla tehtäviä HIIT-treenejä. Et arvaakaan, mikä uusi maailma minulle aukesi. Juuri tällaista tehokasta treeniä olin kaivannut vuosia!

Huomasin pian, että netin treenejä läpikäydessä, harjoitteluun ei saanut tarvittavaa johdonmukaisuutta, jonka avulla saavuttaisin parhaat mahdolliset tulokset. Sen verran innostunut olin asiasta, että päätin opiskella kaiken, mitä HIIT-treenaamisesta on kirjoitettu ja kehittää ohjelmani itse.

En ole sinällään ollut koskaan hirveän iso, mutta eivät kilot tosiaan laitoksellekaan jääneet, otin reilun kymmenen kiloa ylimääräistä painoa laitokselta mukaan, jota kannoin seuraavat vuodet itsessäni.

Hetken kuluttua ystäväni alkoivat huomauttaa, että sinä kyllä olet piristynyt ja kaventunut tosi paljon. Kun kerroin HIIT-treeneistäni, he halusivat saada ohjelman itselleen.

Tullaan pikakelauksena kolmen vuoden takaa tähän päivään. Nyt reilussa kahdessa vuodessa yli 30 000 naista (suurin osa äitejä) ovat osallistuneet Uuden Elämän Alku –valmennukseen. Valmennuksen nimikin tuli alun perin heitosta, mutta se jäi elämään samoin kuin valmennus, josta tuli minulle rakas työni. 

Jos sinä haluat saavuttaa samanlaisia tuloksia kuin Miila (ylempänä) ja tuhannet muut rennosti ja elämästä nauttien, ilman ruoan puntarointia tai muutenkaan kipuilua, lähde jo tänään minun kanssani matkalle kohti virkeämpää elämää. 

Kuten sanoin, tein ohjelman alun perin itselleni. Et sinäkään haluaisi kiduttaa itseäsi, vaan nauttia omasta elämästäsi, joten juuri sellainen valmennus on: armollisuutta, Elämän iloa, tehokasta treeniä ja sykähdyttäviä tuloksia. 

❤️ Tuovi

  Uuden elämän alku ei kuitenkaan ole helppo valmennus. Sinä tulet saavuttamaan upeita muutoksia elämässäsi, mutta joudut tekemään töitä niiden eteen. Treenit ovat tehokkaita ja haastavat sinut aivan uudella tavalla. Samalla (ehkä pitkästä aikaa) koet onnistumisen elämyksiä ja ylpeyttä, kun pystyt ylittämään itsesi treeni toisensa jälkeen.

   Jos toimit nyt pääset mukaan valmennuksen lopussa bonus-viikolle. 

   Saat neljän viikon valmennuksen kolmen viikon hinnalla. 

   Lisäksi sinä pääset mukaan 60% alennuksella hintaan 29€!

    

   Katso näitä huipputuloksia,

   joita meidän ihaNaiset ovat saavuttaneet!

   Paulan uskomaton jenkkakahvojen sulatus

   Paulan uskomaton jenkkakahvojen sulatus.

   Katrin, kahden lapsen äidin, kolmen viikon tulos, joka tuli ilman ruokavalion muutosta.

   Iida mahtui tavoitefarkkuihin kolmessa viikossa.

   Iida mahtui tavoitefarkkuihin kolmessa viikossa.

   Eeva tiputti vyötäröltään aika paljon valmennuksen aikana.

   annemari.jpg
    
   Maija.jpg
   ”Pakko lähettää viestiä, koska oon hiton ylpeä itsestäni! 2 viikko takana ja tuntuu, että tuloksia tulee. Ylimääräinen turvotus hävinnyt ja makean himo vähentynyt melkein kokonaan. Innolla jatkan näitä treenejä, niin enemmän minun makuun kuin salitreeni.”
   — Annemari Rieppo
    
   “Moi! Tiukka pepputreeni takana ja mahtava fiilis taas treenin jälkeen 😄

   Aloitin UEA:n toukokuussa, kun olin ensin 3 viikkoa jahkannut aloittaako vaiko eikö. Päivääkään en ole aloittamista katunut. UEA:n jälkeen tein UEA-jatkot ja nyt on menossa BHC:n toinen viikko. 12 viikkoa siis treeniä takana, paino on pudonnut 7,5 killoo ja löysää on lähtenyt ympäri kroppaa lähes puoli metriä!

   Treenit on rankkoja, mutta treenaaminen ei voisi olla helpompaa. Tuovin tsempit treenin jälkeen antaa uutta puhtia 😊

   Pieni varoitus kuitenkin: TÄHÄN JÄÄ KOUKKUUN 😁
   — Maija Hämäläinen
    
    

   Tunnistatko sinä itsesi näistä asioista, joiden vuoksi suurin osa muista osallistujista lähtivät mukaan valmennukseen? 

   • Rasvaa kertyy etenkin jenkkakahvoiksi tai navan ympärille
   • Himoitset makeaa ja sortuminen aika ajoin herkutteluihin vaivaa sinua
   • Et oikein tiedä mitä tehdä, jotta olosi kevenisi
   • Väsymyksesi vuoksi et voi tehdä asioita joista nautit
   • Et jaksa aloittaa liikuntaa tai tiedä miten lähtisit liikkeelle
   • Elämäsi on rauhatonta
   • Olet kyllästynyt toistuviin laihdutusyrityksiin
   • Olet kriittinen itsellesi, kun et saa muutosta aikaiseksi

   Toisin kuin monissa muissa nettivalmennuksissa, jotka kertovat, mitä sinun pitäisi tehdä, minä kerron sinulle täsmälleen, miten sinä voitat nämä haasteesi ja saavutat tavoitteesi.

    

   Uuden elämän alku -valmennus ei kuitenkaan sovi kaikille. Mitkään muutokset eivät tule itsestään, vaan sinun pitää olla valmis tekemään töitä itsesi eteen.

   Mutta minä uskon sinuun. Uskon sinuun, koska olet jo ottanut ensimmäisen ison askeleen tullessasi lukemaan tätä sivua. Se kertoo minulle, että haluat todella muutosta elämääsi.

   Haluathan sinä olla jälleen energinen ja kadottaa vaivaavat jenkkakahvat pysyvästi vyötäröltä?

    

    

   Klikkaa alta maksaessasi valmennuksen Smartumilla, Sporttipassilla, Tyky-kuntosetelillä tai Edenderillä.


   Mikä tekee Uuden Elämän Alku -valmennuksesta niin tehokkaan ja toimivan?

    

   Poltat enemmän kaloreita tehokkaalla HIIT-treenillä

   Saavutat samat hyödyt 20min HIIT-treenillä kuin tekisit tuplasti pidemmillä harjoituksilla. Lisäksi HIIT-treenin vaikutuksesta kehosi polttaa rasvaa myös harjoituksen jälkeen lihasten täydentäessä glukoosivarastojaan. Säästät aikaasi, kun sinun ei tarvitse matkustaa kuntosalille huhkimaan tunnista toiseen.

   Muokkaat kehoasi tehokkaasti optimaalisella harjoittelulla

   Ohjelmassa käytetään optimaalista harjoittelu- ja palautumisjaksotusta. Lisäksi saat palautumisohjeita lepopäiville, joten voit tuntea olevasi virkeä ja aina valmis harjoituksiin, jolloin kehosi saa harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn.

   Saavutat nopeampia tuloksia

   Ohjelman jokainen harjoitus on erilainen, joten lihaksesi eivät pääse rutinoitumaan harjoituksiin. Monipuolinen harjoittelu on yksi avainasemassa oleva tekijä harjoittelun tehokkuudessa. Samalla treenaat koko kehoasi, etkä vain niitä muutamaan tuttua liikettä, joita olet tottunut tekemään kuntosalilla. 

   Poltat ikävää ja haitallista vatsarasvaa

   Kovatehoinen HIIT-treeni polttaa erityisesti haitalliseen sisäelinten ympärille kertyvään viskeraalista rasvaa metabolisen stressin aiheuttamana. Pääset eroon vyötä kiristävästä napaläskistä ja saat kiinteän vatsan.

   Tiedäthän, että litteä vatsa tehdään keittiössä.

   Saat valmennuksesta helposti noudatettavia ruokaneuvoja, joiden avulla hallitset painoa näkemättä koskaan nälkää. Kaikki ruoat perustuvat monipuolisiin ja terveellisiin kotiruokiin, eikä pelkän rahkan syömiseen. Sen vuoksi valmennuksessa opitut tavat juurtuvat helposti rutiineiksi. 

   Minä autan sinua!

   HIIT-treenit ovat TEHOKKAITA. Jos et ole ennen tehnyt HIIT-treenejä, tulet huomaamaan sen erityisesti valmennuksen alussa. Halusin kertoa tämän sinulle, että tiedät, että kaikki 30 000 naista ovat kokeneet saman tunteen: Eihän tätä jaksa!

   Kaikki ovat jaksaneet ja kyllä jaksat sinäkin. Tulet jo viikon jälkeen huomaamaan selvän eron olossasi.

   Saat meiltä kaiken avun, jota tarvitset onnistuaksesi. Minä en jätä sinua yksin. Lisäksi pääset osalliseksi yli 30 000 muun onnistujan joukkoa.

   tulet seuraamaan tätä samantapaista kehityskäyrää valmennuksessa

   Kehityskäyrä.jpg
    
   Maire.jpg
    
    

   Uuden elämän alku -valmennuksessa saat kaiken tämän:

   uea kuva.jpg

   Kolmen viikon monipuolisen HIIT-tehoharjoitteluohjelman + pääsy BONUS-viikolle

   Saat 12 erilaista ja tehokasta HIIT-treeniä. Yksi harjoitus kestää reilun 20min. 

   Treenit on suunniteltu painonhallintaan sekä lihaskunnon kohottamiseksi. Nämä treenit tuntuvat ja saavat muutosta aikaan! 

   Arvo 98€

   painonpudottajan terveellinen ruokavalio copy.jpg

   28 vrk Painonpudottajan terveellisen esimerkkiruokavalion sekä helposti noudatettavia ruokaneuvoja

   Opit hallitsemaan painoasi näkemättä kuitenkaan nälkää. Opas on ladattava tiedosto, joten saat sen heti käyttöösi. 

   Huomaat, miten pienillä arjen muutoksilla saat isoja tuloksia aikaan. 

   Arvo 98€

   core-ohjelma.png

   Tehokas Summer Abs -treeniohjelma keskivartalolle.

   Voimakkailla keskivartalolihaksilla ehkäiset selkäkipuja ja saat ylläpidettyä hyvää ryhtiä. 

   Nämä treenit voit tehdä varsinaisten HIIT-treenien välipäivinä, joten saat pidettyä yllä hyvää treenitahtia koko valmennuksen ajan ja varmistat parhaan mahdollisen tuloksen. 

   Arvo 58€

    
   ystäväbonus.jpg

   Ystävä ilmaiseksi mukaan tsemppikaveriksi!

   Tämä bonus oikeuttaa sinut kutsumaan yhden ystäväsi mukaan valmennukseen. Saatte tsempattua toisianne ja pääsette nauttimaan yhdessä upeista tuloksista. 

   Tämän bonuksen arvoa ei voi mitata rahassa. Hyvän ystävän tuella saavutatte yhdessä jotain, josta voitte olla ylpeitä.

   Arvo Mittaamaton

   vähemmän stressiä.jpg

   Tiedäthän, että liiallinen stressi kerryttää rasvaa keskivartaloon? 

   Painonpudotuksen yksi tärkein tekijä onkin purkaa stressikuormaa.

   Valmennuksessa saat harjoitustehtäviä ja äänitteitä, joiden avulla sinun on helppo rentouttaa itsesi arjen kiireen ja paineen keskellä ja vähentää stressihormoni kortisolin määrään kehossasi.

   Arvo 49€

   minä itse.jpg

   Saat bonuksena minut pitämään huolta etenemisestäsi :)

   Minä treenaan ja hikoilen sinun kanssasi ja pidän henkilökohtaisesti huolta, että pysyt valmennuksen mukana. Lisäksi pääset sisäpiiriläisten keskustelupalstalle.

   Keskustelupalstalla voit kysyä meiltä mieltä askarruttavia asioita ja saada apua muiden valmennuksen käyneiden kokemuksista.  

   Arvo 289€

    

   Jos ostat valmennusta vastaavan paketin ravintovalmentajalta tai personal trainerilta, valmennuksen kokonaisarvo on 592€.

   Samasta paketista Uuden elämän alku -valmennuksessa, sinä maksat vain 29€!

    

   Valmennukseen on helppo ja hauska osallistua.

   Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin aina uuden harjoituksen avautuessa, joten et voi pudota kelkasta kesken kaiken. Saat joka viikko:

   • 3 tehokasta kehonpainoharjoitusta, jotka muokkaavat vartalosi. 
   • Helposti noudatettavia ruoka- ja stressinpurkuohjeita, joiden avulla sulatat jenkkakahvasi.

    

   Kerrataan vielä.

   Sinä saat:

   1. Kolme viikkoa ja 12 HIIT-treeniä sisältävän valmennusohjelman (voit tulostaa koko ohjelman itsellesi)
   2. Painonpudottajalle räätälöidyn 28 vrk:n esimerkkiruokavalion + ison nipun helposti seurattavia ruokaneuvoja
   3. Meidän täyden tuen matkallasi valmennuksen keskustelupalstalla
   4. BONUS 1: Pääset kutsumaan ystäväsi mukaan tsemppikaveriksi valmennukseen
   5. BONUS 2: Harjoitteita stressin purkuun ja rentoutumiseen
   6. BONUS 3: Erillisen Summer Abs -vatsalihasohjelman

   Tämä kaikki maksaa sinulle yhden kahvikupin verran päivässä! 

   29€

   (Normaalihinta 76€)

   Sopiiko valmennus oikeasti minulle?

   Uuden Elämän Alku sopii sinulle, jos jokin alla olevista kohdista tuntuu tutulta.

   Tarvitset potkun persauksiin.

    Tiedät, että sinun pitäisi tehdä jotain toimeliaan tulevaisuuden eteen, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa. Pohjakunnosta on vaikea lähteä liikkeelle. 

   Olet kiireinen töissä ja/tai olet pienten lasten äiti.

   Olet ehkä ollut ennen hyvässä kunnossa, mutta lasten tai työkiireiden keskellä itsestä huolehtiminen on jäänyt taka-alalle. Raskauskilot ovat tulleet "jäädäkseen".

   Painosi heittelee ylös ja alas kuin jojo laihdutuskuurien välillä.

   Olet läpeensä väsynyt vuosittain toistuviin laihdutuskuureihin, jotka eivät johda oikeasti mihinkään pysyvään tulokseen. Aloitat aina hyvin, mutta sorrut helposti herkuttelemaan.

    

   Tiedä, että sinun ei tarvitse tehdä tätä yksin. 

   Samanlaisten haasteiden edessä paini viime vuonna yli 10 000 meidän valmennettavaa. Tule mukaan osaksi meidän Uuden Elämän Alku -yhteisöä. Voit ammentaa apuja ja motivaatiota muiden onnistumisista ja kertomuksista. 

   Tässä Marin muutos ja kertomus valmennuksesta:

   "Olen 43v neljän lapsen äiti. Omat harrastukset on vähissä, kun lapset harrastaa ja ison perheen pyörittäminen vie paljon aikaa työpäivän jälkeen. Sain ystävältä idean lähteä mukaan Uuden elämän alkuun. Minua houkutti eniten se, että treenaamiseen kuluu vähän aikaa ja sen voi tehdä kotona. Kyllä kannatti. Tässä tulos kolmen viikon jälkeen. Olen tyytyväinen ja siksi haluaisin vielä jatkaa Bikini HIIT Challengeen."

    

   Lue vielä mitä muuta meidän ihanaiset ovat valmennuksesta kertoneet.

    
    

   Uuden elämän alku -valmennus on edullisin ja tehokkain vaihtoehto, kun haluat pudottaa painoasi ja saavuttaa pysyviä tuloksia.

   Mitä muuta yhtä arvokasta sinä voisit saavuttaa eurolla päivässä? 

   Aivan, et mitään. Eikä yksikään ihaNaisistani olisi valmis vaihtamaan saavuttamiaan tuloksia ja hyvää oloa takaisin neljällä kympillä, ei edes satasella.  

    

   Vieläkö sinua mietityttää?

   Tämä saattaa helpottaa sinua päätöksenteossa.

   Jos et ole tyytyväinen valmennukseen, kerro se meille 14 vrk kuluessa. Me palautamme sinulle rahat takaisin päivän sisällä takaisin.

   Saat silti pitää ohjelman. Ethän käytä tätä hyväksesi ilmoittautumalla valmennukseen vain peruaksesi sen. Se ei ole hauskaa.

    
    

   Klikkaa alta maksaessasi valmennuksen Smartumilla, Tyky-kuntosetelillä tai Sporttipassilla.

    

   Tässä meiltä kysyttyjä yleisimpiä kysymyksiä valmennuksesta. 

   Kauanko minä pääsen käsiksi valmennuksen materiaaleihin?

   Saat tulostettua kaikki materiaalit itsellesi, joten ne ovat sinulla pysyvästi. Lisäksi sinulla on pääsy valmennusportaaliin ainakin kolmen kuukauden ajan, joten ehdot käymään valmennuksen läpi useampaan kertaan.

   Mihin sitoudun ostaessani tämän valmennuksen?

   Jos tarkoitat jatkuvia maksuja, et sitoudu mihinkään. Valmennuksen hinta on kertamaksu, joka oikeuttaa sinun osallistumisen valmennukseen ja materiaaleihin. 

   Minä toivon, että sinä sitoudut tekemään töitä itsesi puolesta, kuten valmennuksessa opetan ja neuvon. Vain sitoutumalla työntekoon ja haluun muuttua, voit saavuttaa jotain.

   En halua tehdä ruokia töihin. Toimiiko ruokavalio ja tuleeko tuloksia, vaikka syönkin työpaikkaruokalassa?

   Tiedät tähän vastauksen itsekin. :) Jos joku väittää, että hänen ruokavaliota on noudatettava prikulleen, tai tuloksia ei tule, hän on humpuukimaakari. 

   Valmennuksessa painotetaan perusterveellisen ruokavalion omaksumiseen. Voit ihan hyvin syödä lounaspaikassa. Valmennuksessa opit valitsemaan itsellesi sellaisia ruokia lounaaksi että välipalaksi, jotka pitävät verensokerin tasaisena ja ehkäisevät makeanhimon syntymistä.

   Olen raskaana. Voinko osallistua valmennukseen?

   Monennellako viikolla olet menossa? Meillä on ollut mukana 20. viikolla olevia naisia. Treenien ja ruokavalion puolesta voit tulla mukaan. Muista kuitenkin kuunnelle oman kehosi viestejä ja palautetta tehokkaista treeneistä. Hyvä kunto sinällään valmistaa ja helpottaa sinua palautumaan synnyksestä. Muista kuitenkin, että tällä hetkellä sinun tavoitteena ei ole pudottaa painoa, vaan kerryttää ruokavaroja vauvalle. Älä siis katsokaan kaloreihin, vaan syö omien tuntemustesi mukaan.

   Millaisia pudotuksia ja tuloksia osallistujat ovat saavuttaneet? Mitä voin odottaa itseltäni?

   Painon pudotus on todella yksilöllistä, joten mitään suoranaista odotusta sinulle en voi luvata. Kuten meidän Facebook-sivuilta voit nähdä, osallistujat saavuttavat selkeästi näkyviä tuloksia jo muutamassa viikossa. 

   Yhden neuvon sinulle haluan antaa. Heitä puntari roskiin ennen kuin lähdet meidän valmennukseen mukaan. Moni on stressannut, kun paino ei ole pudonnut kuin kilon verran. Siitä huolimatta peilikuva ja oma uusi olotila kertovat huikeista muutoksista. 

   Millainen ruokavalio valmennuksessa on? Ei kai siinä syödä pelkkää rahkaa?

   Ei syödä :) Ruokavalio perustuu terveelliseen kotiruokaan, jota voit hankkia helposti lähimarketista. Emme usko, että hirmuisella kalorivajeella saataisiin mitään pysyvää aikaiseksi. Sen vuoksi suosimme sellaista ruokavaliota, jota voit käyttää pysyvästi ja koko perheen ruokkimiseen.

    

   Olen synnyttänyt 4kk sitten. Onko minun turvallista aloittaa valmennus imettämisen ja vatsan palautumisen kannalta?

   Onnea ihanasta vauvasta :) Imetyksen kannalta ei ole ongelmaa, koska ruokavalio, jota valmennuksessa suositaan on myös terveellinen ja turvallinen vauvalle. 

   Erkaantuneet vatsalihakset ovat asia erikseen. Oletko käynyt jo jälkitarkastuksessa ja saanut luvan touhuta kaikenlaista. Jos neuvolasta on todettu, että vatsalihakset ovat palautuneet, voit tehdä treenejä oman tuntemustesi mukaan. Alkuun on hyvä lähteä rauhallisesti liikkeelle, koska vatsalihaksesi on käynyt melkoisen venymisen läpi raskauden aikana. 

   Voit vielä varmistaa asian neuvolasta tai fysioterapeutilta. Kerro heille, että valmennuksessa tehdään sekä syviä että pinnallisia vatsalihasharjoituksia.

    

   Riitta ei aikaillut valmennukseen lähdössä. nyt hän nauttii ihanasta pirteydestä, olosta ja elämänasenteesta. 

   Vieläkään en ole oikein sisäistänyt että onko kaikki totta mitä muutoksia on tapahtunut. Käsivarret ja reidet ovat kiinteytyneet, pohkeet on suorastaan lihaksikkaat, aiemmin muodoton takamus on nyt jotenkin naisellisemman näköinen. Vaatekoko pienentynyt 1-2 kokoa. Parasta on ettei herkut enää meinaa maistua, vaikka makeanhimoa välillä onkin☺ Työkaverit huomauttelee muutoksesta ja veli sanoi että ryhti on parempi kuin koskaan... En kaikkia hoksaa ja jaksa luetella. Ihana on ollut lukea myös muiden muutoksista🌸 -Riitta