Uuden Elämän Alku on meille aikuisille tehty kotitreenivalmennus.

näytän sinulle kuinka saavutat tavoitteesi ilman jatkuvaa kaloreiden laskemista ja kituuttamista.

Valmennus ei ole pikadieetti, vaan lentävä lähtö uuteen elämäntapaan

 
 

Uuden elämän alku -valmennuksessa saat kaiken tämän:

1. Saat haluamiasi muotoja ja kehität lihaskuntoa..

uea kuva.jpg

Kolmen viikon monipuolisen HIIT-tehoharjoitteluohjelman + pääsy BONUS-viikolle

Saat 12 erilaista ja tehokasta HIIT-treeniä. Yksi harjoitus kestää reilun 20min. 

Treenit on suunniteltu painonhallintaan sekä lihaskunnon kohottamiseksi. Nämä treenit tuntuvat ja saavat muutosta aikaan! 

Arvo 98€

2. Sulatat navan ympärystä ja vähennät turvotusta.

painonpudottajan terveellinen ruokavalio copy.jpg

28 vrk Painonpudottajan terveellisen esimerkkiruokavalion sekä helposti noudatettavia ruokaneuvoja

Opit hallitsemaan painoasi näkemättä kuitenkaan nälkää. Opas on ladattava tiedosto, joten saat sen heti käyttöösi. 

Huomaat, miten pienillä arjen muutoksilla saat isoja tuloksia aikaan. 

Arvo 98€

3. olet energinen ja jaksat paremmin arjessa

core-ohjelma.png

Tehokas Summer Abs -treeniohjelma keskivartalolle.

Voimakkailla keskivartalolihaksilla ehkäiset selkäkipuja ja saat ylläpidettyä hyvää ryhtiä. 

Nämä treenit voit tehdä varsinaisten HIIT-treenien välipäivinä, joten saat pidettyä yllä hyvää treenitahtia koko valmennuksen ajan ja varmistat parhaan mahdollisen tuloksen. 

Arvo 58€

vähemmän stressiä.jpg

Tiedäthän, että liiallinen stressi kerryttää rasvaa keskivartaloon? 

Painonpudotuksen yksi tärkein tekijä onkin purkaa stressikuormaa.

Valmennuksessa saat harjoitustehtäviä ja äänitteitä, joiden avulla sinun on helppo rentouttaa itsesi arjen kiireen ja paineen keskellä ja vähentää stressihormoni kortisolin määrään kehossasi.

Arvo 49€

minä itse.jpg

Saat bonuksena minut pitämään huolta etenemisestäsi :)

Minä treenaan ja hikoilen sinun kanssasi ja pidän henkilökohtaisesti huolta, että pysyt valmennuksen mukana. Lisäksi pääset sisäpiiriläisten keskustelupalstalle.

Keskustelupalstalla voit kysyä meiltä mieltä askarruttavia asioita ja saada apua muiden valmennuksen käyneiden kokemuksista.  

Arvo 289€

Valmennus kestää neljä viikkoa ja paras päivä aloittaa se on tänään.


 

Hei!

Olen Tuovi Joensuu - äiti, puoliso ja Uuden elämän alku -valmennusten kehittäjä.

Työkseni autan meitä tavallisia aikuisia palaamaan taas siihen ihanan virkeään ja energiseen elämään, josta työ ja kiireinen perhearki on meidät erottanut.

Valmennuksissani on käynyt yli 35 000 suomalaista, joista yli 95% suosittelee niitä myös läheisilleen.

Miksi Uuden elämän alku -valmennus on niin tehokas pakkaus?

lataus.png

poltat enemmän kaloreita tehokkaalla hiit-treenillä

Saavutat samat hyödyt 20min HIIT-treenillä kuin tekisit tuplasti pidemmillä harjoituksilla. Lisäksi HIIT-treenin vaikutuksesta kehosi polttaa rasvaa myös harjoituksen jälkeen lihasten täydentäessä glukoosivarastojaan. Säästät aikaasi, kun sinun ei tarvitse matkustaa kuntosalille huhkimaan tunnista toiseen.

Muokkaat kehoasi tehokkaasti optimaalisella harjoittelulla

Ohjelmassa käytetään optimaalista harjoittelu- ja palautumisjaksotusta. Lisäksi saat palautumisohjeita lepopäiville, joten voit tuntea olevasi virkeä ja aina valmis harjoituksiin, jolloin kehosi saa harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn.

Saavutat nopeampia tuloksia ja Poltat ikävää ja haitallista vatsarasvaa

Ohjelman jokainen harjoitus on erilainen, joten lihaksesi eivät pääse rutinoitumaan harjoituksiin. Monipuolinen harjoittelu on yksi avainasemassa oleva tekijä harjoittelun tehokkuudessa. Samalla treenaat koko kehoasi, etkä vain niitä muutamaan tuttua liikettä, joita olet tottunut tekemään kuntosalilla. 

Kovatehoinen HIIT-treeni polttaa erityisesti haitalliseen sisäelinten ympärille kertyvään viskeraalista rasvaa metabolisen stressin aiheuttamana. Pääset eroon vyötä kiristävästä napaläskistä ja saat kiinteän vatsan.

Tiedäthän, että litteä vatsa tehdään keittiössä.

Saat valmennuksesta helposti noudatettavia ruokaneuvoja, joiden avulla hallitset painoa näkemättä koskaan nälkää. Kaikki ruoat perustuvat monipuolisiin ja terveellisiin kotiruokiin, eikä pelkän rahkan syömiseen. Sen vuoksi valmennuksessa opitut tavat juurtuvat helposti rutiineiksi. 

Minä autan sinua!

HIIT-treenit ovat TEHOKKAITA. Jos et ole ennen tehnyt HIIT-treenejä, tulet huomaamaan sen erityisesti valmennuksen alussa. Halusin kertoa tämän sinulle, että tiedät, että kaikki 30 000 naista ovat kokeneet saman tunteen: Eihän tätä jaksa!

Kaikki ovat jaksaneet ja kyllä jaksat sinäkin. Tulet jo viikon jälkeen huomaamaan selvän eron olossasi.

Saat meiltä kaiken avun, jota tarvitset onnistuaksesi. Minä en jätä sinua yksin. Lisäksi pääset osalliseksi yli 30 000 muun onnistujan joukkoa.

 

Valmennukseen on helppo ja hauska osallistua.

Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin aina uuden harjoituksen avautuessa, joten et voi pudota kelkasta kesken kaiken. Saat joka viikko:

  • 3 tehokasta kehonpainoharjoitusta, jotka muokkaavat vartalosi.

  • Helposti noudatettavia ruoka- ja stressinpurkuohjeita.

Katso näitä huipputuloksia,

joita meidän osallistujat ovat saavuttaneet!

HUOM. Valmennus sopii myös miehille, sillä treenit haastavat myös miehet hikoilemaan.

Meillä on ollut paljon miehiä mukana valmennuksessa. He eivät vaan jostain syystä lähetä meille kuviaan :)

 
Miian muutos.jpg
Hei Tuovi! Iso kiitos kaikesta kannustuksesta ja avustasi!

Parasta valmennuksessa olivat lyhyet ja tehokkaat kotitreenit, joihin löytyi aina aikaa.

En olisi uskonut, että 30 minuutissa kolmesti viikossa saa oikeasti tällaisia tuloksia aikaan.

Tänään yksi työkaveri sanoi, että sinä oikein säteilet :) Ja niin kyllä säteilenkin :D
— Milla
 
Maire.jpg
 

Sopiiko valmennus oikeasti minulle?

Uuden Elämän Alku sopii sinulle, jos jokin alla olevista kohdista tuntuu tutulta.

Tarvitset potkun persauksiin.

 Tiedät, että sinun pitäisi tehdä jotain toimeliaan tulevaisuuden eteen, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa. Pohjakunnosta on vaikea lähteä liikkeelle. 

Olet kiireinen töissä ja/tai olet pienten lasten vanhempi.

Olet ehkä ollut ennen hyvässä kunnossa, mutta lasten tai työkiireiden keskellä itsestä huolehtiminen on jäänyt taka-alalle.

Painosi heittelee ylös ja alas kuin jojo laihdutuskuurien välillä.

Olet läpeensä väsynyt vuosittain toistuviin laihdutuskuureihin, jotka eivät johda oikeasti mihinkään pysyvään tulokseen. Aloitat aina hyvin, mutta sorrut helposti herkuttelemaan.

 

Tässä meiltä kysyttyjä yleisimpiä kysymyksiä valmennuksesta. 

Kauanko minä pääsen käsiksi valmennuksen materiaaleihin?

Saat tulostettua kaikki materiaalit itsellesi, joten ne ovat sinulla pysyvästi. Lisäksi sinulla on pääsy valmennusportaaliin ainakin kolmen kuukauden ajan, joten ehdot käymään valmennuksen läpi useampaan kertaan.

Mihin sitoudun ostaessani tämän valmennuksen?

Jos tarkoitat jatkuvia maksuja, et sitoudu mihinkään. Valmennuksen hinta on kertamaksu, joka oikeuttaa sinun osallistumisen valmennukseen ja materiaaleihin. 

Minä toivon, että sinä sitoudut tekemään töitä itsesi puolesta, kuten valmennuksessa opetan ja neuvon. Vain sitoutumalla työntekoon ja haluun muuttua, voit saavuttaa jotain.

En halua tehdä ruokia töihin. Toimiiko ruokavalio ja tuleeko tuloksia, vaikka syönkin työpaikkaruokalassa?

Tiedät tähän vastauksen itsekin. :) Jos joku väittää, että hänen ruokavaliota on noudatettava prikulleen, tai tuloksia ei tule, hän on humpuukimaakari. 

Valmennuksessa painotetaan perusterveellisen ruokavalion omaksumiseen. Voit ihan hyvin syödä lounaspaikassa. Valmennuksessa opit valitsemaan itsellesi sellaisia ruokia lounaaksi että välipalaksi, jotka pitävät verensokerin tasaisena ja ehkäisevät makeanhimon syntymistä.

Olen raskaana. Voinko osallistua valmennukseen?

Monennellako viikolla olet menossa? Meillä on ollut mukana 20. viikolla olevia naisia. Treenien ja ruokavalion puolesta voit tulla mukaan. Muista kuitenkin kuunnelle oman kehosi viestejä ja palautetta tehokkaista treeneistä. Hyvä kunto sinällään valmistaa ja helpottaa sinua palautumaan synnyksestä. Muista kuitenkin, että tällä hetkellä sinun tavoitteena ei ole pudottaa painoa, vaan kerryttää ruokavaroja vauvalle. Älä siis katsokaan kaloreihin, vaan syö omien tuntemustesi mukaan.

Millaisia pudotuksia ja tuloksia osallistujat ovat saavuttaneet? Mitä voin odottaa itseltäni?

Painon pudotus on todella yksilöllistä, joten mitään suoranaista odotusta sinulle en voi luvata. Kuten meidän Facebook-sivuilta voit nähdä, osallistujat saavuttavat selkeästi näkyviä tuloksia jo muutamassa viikossa. 

Yhden neuvon sinulle haluan antaa. Heitä puntari roskiin ennen kuin lähdet meidän valmennukseen mukaan. Moni on stressannut, kun paino ei ole pudonnut kuin kilon verran. Siitä huolimatta peilikuva ja oma uusi olotila kertovat huikeista muutoksista. 

Millainen ruokavalio valmennuksessa on? Ei kai siinä syödä pelkkää rahkaa?

Ei syödä :) Ruokavalio perustuu terveelliseen kotiruokaan, jota voit hankkia helposti lähimarketista. Emme usko, että hirmuisella kalorivajeella saataisiin mitään pysyvää aikaiseksi. Sen vuoksi suosimme sellaista ruokavaliota, jota voit käyttää pysyvästi ja koko perheen ruokkimiseen.

 

Olen synnyttänyt 4kk sitten. Onko minun turvallista aloittaa valmennus imettämisen ja vatsan palautumisen kannalta?

Onnea ihanasta vauvasta :) Imetyksen kannalta ei ole ongelmaa, koska ruokavalio, jota valmennuksessa suositaan on myös terveellinen ja turvallinen vauvalle. 

Erkaantuneet vatsalihakset ovat asia erikseen. Oletko käynyt jo jälkitarkastuksessa ja saanut luvan touhuta kaikenlaista. Jos neuvolasta on todettu, että vatsalihakset ovat palautuneet, voit tehdä treenejä oman tuntemustesi mukaan. Alkuun on hyvä lähteä rauhallisesti liikkeelle, koska vatsalihaksesi on käynyt melkoisen venymisen läpi raskauden aikana. 

Voit vielä varmistaa asian neuvolasta tai fysioterapeutilta. Kerro heille, että valmennuksessa tehdään sekä syviä että pinnallisia vatsalihasharjoituksia.