Kiitos!

Hienoa, että päätit aloittaa uuden, energisen elämän.

Alempaa löydät henkilökohtaisen linkkisi Uuden elämän alku -valmennukseen, linkit ruokavalioon ja resepteihin sekä kutsuviesti, jonka voit lähettää yhdelle ystävällesi.

Muista, että tämä valmennus ei ole laihdutuskuuri, vaan ensimmäiset askeleesi uuteen elämään. Noudattaessasi valmennuksen ohjeita, tulet saamaan tuloksia. Muista kuitenkin, että pelkkä mukana oleminen ei riitä, vaan muutokset vaativat, että noudatat valmennuksen ohjeita ja kokeilet ehdottamiamme asioita.

Valmennuksen tarkoitus on myös ohjata sinua uuteen elämään pitemmällä aikajänteellä. Valmennuksessa opit soveltamaan tehokasta HIIT-treenaamista, uusia terveellisiä ruoka-ajatuksia sekä keinoja rentouttaa itsesi kiireen keskellä. 

Tässä sinun henkilökohtainen kutsulinkkisi valmennukseen:

Huom! Valmennus alkaa heti, kun rekisteröidyt alla olevasta linkistä. Sinun kannattaa rekisteröityä vasta sinä päivänä, kun oikeasti haluat aloittaa treenaamisen, jolloin valmennus kulkee kanssasi samaa tahtia. 

Huom 2! Tämän sivun alalaidassa on ohjeet, joilla kutsut ystäväsi mukaan. Jos haluatte kulkea valmennuksen samaa tahtia, teidän tulee rekisteröityä samana päivänä valmennukseen.

https://www.campwire.com/courses/uuden-elaman-alku--3/accept_invitation?invitation_id=p4WnSzLWEpRBHJfZ4Gpo

Klikkaa linkkiä tai kopioi se selaimesi osoitekenttään päästäksesi rekisteröitymään valmennukseen. 

Ja tässä sinulle linkit ruokavalioon:

Ruokavalio: https://drive.google.com/file/d/0B2kZJUJiTXcbdG5BSDhGN2NvNms/view?usp=sharing

Reseptit: https://drive.google.com/file/d/0B2kZJUJiTXcbTXV6ZlE1OUFaQkk/view?usp=sharing

Ensimmäinen treeni jo odottaa sinua :)

Nähdään valmennuksessa!

T. Tuovi ja Mikko

PS. Huomasithan, että meidän Ystävä-bonuksen mukaisesti saat kutsua yhden ystäväsi tsemppikaveriksi itsellesi valmennukseen. 

Kopioi lähetä alla oleva viesti sähköpostiisi ja lähetä se ystävällesi:

 

Moi.

Lähdin mukaan Uuden elämän alku -valmennukseen ja heidän tarjouksen mukaan saan kutsua yhden hyvän ystäväni mukaan valmennukseen. 

Haluan kutsua sinut :)

Valmennus on kolmeviikkoinen supertehokas HIIT-valmennus, joten etsihän hikinauha, koska nyt mennään!

Klikkaa alta olevasta henkilökohtaisest kutsulinkistä rekisteröityäksesi valmennukseen (tai kopioi se selaimesi osoiteikkunaan). Valmennus alkaa heti kirjauduttuasi sisään.

www.uudenelamanalku.net/ystkiitos

Kiitos kun olet ollut minulle hyvä ystävä. Tässä pieni vastalahja sinulle :)

Terveisin