Moi. Huomasin, että mietit lähdetkö mukaan treenaamaan minun kanssani Uuden elämän alku -valmennukseen.

Haluaisinkin tietää, mikä sinua jäi mietityttämään mukaan lähdössä. Voinko auttaa sinua jotenkin tai jäikö jokin asia arveluttamaan?

Laita minulle viestiä asiasta Uuden elämän alku -facebook-sivuilla tai messengerin kautta. (Huom. Laita älä laita minulle henkilökohtaisesti, koska ne menevät helposti silmien ohi. Laita viesti Uuden elämän alku -sivun kautta.

 

Vai onko pohdiskelut jo ohi?

Oletko valmis tekemään päätöksen, josta kiität itseäsi jo viikon päästä. 

Katso näitä upeita tuloksia minun ihaNaisilta. 

 

Sitten on Heidi.

Hän teki jotain uskomatonta!

 

"Moikka! Alotin uuden elämän alun elokuun alussa, jatkoin bikini hiit challengeen ja vielä bikini extremeen. Ihan mahtava rykäsy ollu, kiitos näistä!

Ei ollu enää tekosyitä jäähä sohvalle makaamaan, päivästä löytyy AINA se n.30 min aikaa. Minulla se yleensä oli heti töiden jälkeen. Välillä väsytti ja laiskotti alkaa tekemään, mutta sinnillä ja uskollisesti jokaisen treenin tein.

Aloin myös kattomaan tarkemmin mitä suuhuni laitan, paaaljon salaattia ja kasviksia, suolan jätin minimiin mutta silti söin normaalia, terveellistä kotiruokaa.

Oon tosi tyytyväinen ja ylpeä itestäni että tähän oon päässy. Vielä muutama kilo puotettavaa, mutta elokuun alusta tähän päivään painoa on reilut 28 (!!) voipakettia vähemmän kannettavaa.

Eli ihan mahottoman suuri kiitos tästä teiän ohjelmasta, tän avulla sain otettua itteeni ihan kunnolla niskasta kiinni ja tehtyä sen, mistä niin kauan haaveilin ja ajattelin, että ku pitäs ja pitäs.

Eka kuva otettu elokuun alussa ja toinen joulukuun alussa. Muutos on jo nyt aika huomattava 😊🙊🙈👍🏼" T. Heidi Virtanen

 
 

 

Liity yli 20 000 onnistujan joukkoon.

Lisäksi sinä saat kutsua yhden ystäväsi ilmaiseksi mukaan valmennukseen tsemppikaveriksi. Haluan, että sinä saat valmennuksesta parhaan mahdollisen hyödyn irti. Sen saat, kun sinulla on ystävä tukena.

Valmennus maksaa sinulle vain 38€

Hinta on kertamaksu, joka ei sido sinua jatkuviin tilauksiin.

Jos haluat ostaa valmennuksen Smartum-seteleillä/saldolla tai Sporttipassilla, klikkaa alla olevia logoja

Muista, että valmennuksessa on täysi rahat takaisin takuu.

Jos et mistä tahansa syystä ole tyytyväinen valmennukseen, palautan sinulle rahasi takaisin ilman mitään epämiellyttäviä kysymyksiä.

 

 

Polta enemmän kaloreita HIIT-treenillä

Saavuta samat hyödyt 20min HIIT-treenillä kuin tekisit tuplasti pidemmillä harjoituksilla. Lisäksi HIIT-treenin vaikutuksesta kehosi polttaa rasvaa myös harjoituksen jälkeen lihasten täydentäessä glukoosivarastojaan. 

Muokkaa kehoasi tehokkaasti optimaalisella harjoittelulla

Ohjelmassa käytetään optimaalista harjoittelu- ja palautumisjaksotusta. Lisäksi saat palautumisohjeita lepopäiville, joten voit tuntea olevasi virkeä ja aina valmis harjoituksiin, jolloin kehosi saa harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn.

Saavutat nopeampia tuloksia HIIT-treenillä

Ohjelman jokainen harjoitus on erilainen, joten lihaksesi eivät pääse rutinoitumaan harjoituksiin. Monipuolinen harjoittelu on yksi avainasemassa oleva tekijä harjoittelun tehokkuudessa. Samalla treenaat koko kehoasi, etkä vain niitä muutamaan tuttua liikettä, joita olet tottunut tekemään kuntosalilla. 

Polta ikävää ja haitallista vatsarasvaa

Tiedäthän, että litteä vatsa tehdään keittiössä.

Saat valmennuksesta helposti noudatettavia ruokaneuvoja, joiden avulla hallitset painoa näkemättä koskaan nälkää. 

Kovatehoinen HIIT-treeni polttaa erityisesti haitalliseen sisäelinten ympärille kertyvään viskeraalista rasvaa metabolisen stressin aiheuttamana.

 

Lähde mukaan nyt ja voit saavuttaa näin upeita muutoksia vain muutamassa viikossa.