Hei ja tervetuloa valmennukseen!

Muistutan vielä, että tämä ilmainen valmennusviikko, kuin meidän valmennuksemmekaan, ei ole pikadieetti tai laihdutuskuuri, vaan ensimmäiset askeleesi uuteen elämään.

Noudattaessasi ohjeita, tulet saamaan tuloksia. Mutta se oikeasti vaatii sinulta töitä.

Valmennusten tarkoitus on ohjata sinua uuteen elämään pidemmällä aikajänteellä. Valmennuksissa opit soveltamaan tehokasta HIIT-treenaamista, uusia terveellisiä ruokatapoja sekä keinoja rentouttaa itsesi kiireen keskellä.

Ilmaisen valmennusviikon sisältö:

Saat tästä päivästä lähtien meiltä viisi sähköpostia tällä viikolla.

  • saat kolme uutta HIIT-treeniä joka toinen päivä
  • välipäivinä kevyemmän Core-treenin sekä kehonhuolto-ohjeita

Katso suoritusohjeet huolellisesti läpi.

On tärkeää, että teet liikkeet oikein, jolloin ehkäiset loukkaantumista. Liikkeissä ei saisi tuntua kivun tunnetta, paitsi ensimmäisten treenien jälkeisinä päivinä lihaskolotuksena, joka varsinkin aloittelijalla on normaalia.

Alkulämmittely

Etenkin hyppyjä ja nopeita suunnanmuutoksia sisältävissä treeneissä kannattaa tehdä hyvä alkulämmittely treenin alle. Parhaiten saat lämmiteltyä oikeat lihakset tekemällä liikkeet läpi ilman kelloa ja rauhallisella tahdilla, jolloin samalla tutustut liikkeisiin. Tätä lämmittelykierrosta ei tietenkään lasketa varsinaiseen treeniin mukaan :)

Jos sinulla on jotain pitkäaikaissairauksia tai muuta, jonka epäilet pahentuvan treenin seurauksena, kysy lääkäriltäsi lupaa aloittaa valmennus.

Muista juoda kunnolla vettä etenkin treenipäivinä!

Nyt klikkaa alla olevasta painikkeesta "1. treeni". Ensimmäinen treenisi odottaa.

Vielä kerran onnittelut hienosta päätöksestä ja tervetuloa mukaan. 

Tästä tulee hauska matka :)

T. Tuovi

(Aloittamalla valmennuksen hyväksyt Vastuuvapautus käytänteemme.)