Lähde mukaan ilmaiseen valmennukseen!

Näytän miten voit säästää aikaa ja rahaa treenaamalla tehokkaasti kotona ilman mitään lisälaitteita.

Lisäksi kerron sinulle tärkeimmän salaisuuden, jonka vuoksi minun valmennettavat saavuttavat upeita ja pysyviä tuloksia.

 

Hei.

Olen Tuovi Joensuu, äiti, hyvinvointivalmentaja ja Uuden elämän alku -valmennussarjan kehittäjä.

Olen auttanut viimeisten vuosien aikana yli 35 000 valmennettavaamme saavuttamaan kiinteämmän vartalon, itsevarmemman olon ja terveemmän elämän.

Auttaessani ihmisiä olen oppinut kolme tärkeää asiaa, jotka auttavat sinua, jos tuskailet painonpudoksen ja jojoilun kanssa kerrasta toiseen:

Oikeaoppinen ja tehokas treenaaminen tuo sinulle hyvää oloa, itsevarmuutta, pirteyttä ja muotoja kroppaasi.

Toiseksi sinä ja meistä jokainen tietää, miten syödä oikein ja terveellisesti. Vaikka media ja suurin osa erilaisista valmentajista yrittääkin tehdä siitä rakettitiedettä. Usko minua, että se ei ole sitä ja sinulla on aivan tarpeeksi tietoa terveellisestä syömisestä.

Kolmas ja tärkein asia, joka erottaa sinut vielä unelmiesi elämästä on sortuminen ja selkärangan katkeaminen kesken kaiken.

Vai pitääkö tämä seuraava paikkaansa:

Olet yrittänyt useasti aloittaa uutta elämää, tehnyt uuden vuoden lupauksia ja päätöksiä laihduttamisesta. Lopputuloksena on muutaman viikon armoton puserrus ja motivaatiopiikki, jonka jälkeen huomaat taas palanneesi samoihin tuttuihin tapoihin ja uriin, joista halusit päästä eroon.

Ensinnäkin haluan kertoa sinulle, että et ole yksin eikä vika ei ole sinussa. Tuhannet ja taas tuhannet muutkin toimivat ihan samalla tavalla vuodesta toiseen. Se sama vanha toimintatapa ei jostain syystä toimi tai ainakaan vie sinua perille saakka, pysyvään hyvään oloon.

Silti suurin osa valmennuksista ja vinkeistä painottuu treenin tai ruokapuolen pikkuasioiden hiomiseen. Seikkojen, joilla ei ole mitään tekemistä pysyvän muutoksen kanssa.

Pysyvää muutosta, sitähän sinä olet tavoittelemassa?

Minun ja intohimona on auttaa ihmisiä saavuttamaan unelmansa. Minusta on kerrottu, että minä jaan tietoa ilmaiseksi siinä missä muut pyytävät siitä satasia. Tämä valmennus on siis täysin ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään jatko-osioihin minun kanssani.

Silti suurin osa valmennuksen kävijöistä jatkaa kanssani matkaa, joten saan asiakkaani auttamalla heitä ensin ilmaiseksi.

Sen vuoksi paikat myös näihin ilmaisiin valmennuksiin on rajalliset. Tämä mahdollisuus umpeutuu maanantaina puolen yön aikaan.

Eli vielä lyhyesti: Valmennus käynnistyy heti, kun rekisteröidyt siihen lähettämäni linkistä. Opetan sinulle, miten treenaat tehokkaasti kotonasi ja säästät aikaa ja rahaa kuntosalikuluista, mutta saat silti samat tai paremmat tulokset kuin painoharjoittelusta.

Lisäksi kerron sinulle yksittäisen tärkeimmän seikan, jolla sinäkin voit saavuttaa pysyviä tuloksia ja jättää taakse pelot sortumisesta ja terveydelle haitallisesta jojoilusta.

Kyllä! Tämä on se potku, jonka tarvitsen. Mukana ollaan!

Valmennukseen on helppo ja hauska osallistua.

Valmennus alkaa heti rekisteröitymisen jälkeen. Saat sähköpostiisi viestin aina uuden harjoituksen avautuessa, joten et voi pudota kelkasta kesken kaiken. Saat tulevan viikon aikana:

  • Viisi tehokasta kehonpainoharjoitusta, jotka muokkaavat vartaloasi.

    • Harjoitukset vievät alle 30 min ja voit tehdä ne kotonasi ilman mitään lisälaitteita.

  • Treenien lisäksi kerron sinulle, kuinka sinä saavutat pysyviä muutoksia ilman pelkoa sortumisesta ja selkärangan katkeamisesta.

 

Vai etkö ole vielä varma?

Saanko esitellä Maijan, Annan, Paulan, Jonnan, Lauran, Hannan ja muutaman muun meidän ihanaisen onnistujan. 

He kaikki olivat rohkeita ja päättivät lähteä Uuden elämän alku -valmennukseen.

He ovat aivan samanlaisia kuin sinä: kiireisiä vanhempia, meneviä sinkkuja, opiskelijoita, keski-ikäisiä työssäkävijöitä tai työttömiä. Siis ihan tavallisia aikuisia ihmisiä :)

Yksi tärkeä yhteinen piirre heissä ja sinussa on. Koska sinä luet tätä sivua näinkin pitkälle, tiedän, että haluat saavuttaa muutoksen elämääsi. Niin halusivat hekin.

Tällä hetkellä heidät ja sinut erottaa yksi pieni asia: Päätös jonka he ovat jo tehneet. 

Nyt nämä ihanaiset nauttivat elämästään ja pian voit liittyä heidän seuraansa virkeämpänä, kiinteämpänä ja itsevarmempana omasta ulkonäöstäsi.

 

Parin minuutin sisällä sinä teet saman päätöksen: joko muutat elämäsi suunnan tai jatkat samaa rataa kuin aina ennenkin.

 

Tässä on sinulle käsi. Ota kiinni niin lähdetään matkalle, josta et halua palata takaisin. Takaan, että huomaat eron olossasi jo tämän ensimmäisen viikon aikana.

Nähdään valmennuksen puolella!

T. Tuovi