Jos sinulla on minuutti aikaa, niin lue tämä lyhyt sivu loppuun.

Se saattaa olla ensimmäinen askeleesi ihanaan uuteen elämään. 

 

Hei.

Olen Tuovi Joensuu, äiti, hyvinvointivalmentaja ja Uuden elämän alku -valmennusten kehittäjä.

Olen auttanut viimeisen kahden vuoden aikana yli 33280 valmennettavaamme saavuttamaan kiinteämmän vartalon, itsevarmemman olon ja terveemmän elämän.

Moni osallistuja on kertonut minulle harmitelleensa jälkeenpäin, kun pohtivat niin/liian pitkään lähtemistä mukaan valmennukseen. 

Jälkeenpäin tuo aika tuntui heistä elämän tuhlaukselta.

Minä haluan säästää sinut tuolta samalta harmitukselta, joten...

 

Nyt Pääset huippusuositun Uuden elämän alku -verkkovalmennukseni starttiviikolle täysin ilmaiseksi!

Ja vastauksena kysymykseen: Mukaan lähteminen EI sido sinua mihinkään. : )

 

Valmennukseen on helppo ja hauska osallistua.

Valmennus alkaa heti rekisteröitymisen jälkeen. Saat sähköpostiisi viestin aina uuden harjoituksen avautuessa, joten et voi pudota kelkasta kesken kaiken. Saat tulevan viikon aikana:

  • Viisi tehokasta kehonpainoharjoitusta, jotka muokkaavat vartalosi.
    • Kaikki harjoitukset voit tehdä kotonasi ilman mitään lisälaitteita.
    • Yksi harjoitus kestää alle puoli tuntia.
  • Treenien lisäksi saat vinkkejä kehonhuoltoon ja ruokailuun sekä ohjeita välttääksesi tyypillisimpiä onnistumisen esteitä polullasi.
 

Kyllä! Tämä on se potku, jonka tarvitsen. Mukana ollaan!

 

Vai etkö ole vielä varma?

Saanko esitellä Maijan, Annan, Paulan, Jonnan, Lauran, Hannan ja muutaman muun meidän ihanaisen onnistujan. 

He kaikki olivat rohkeita ja päättivät lähteä Uuden elämän alku -valmennukseen.

He ovat aivan samanlaisia kuin sinä: kiireisiä vanhempia, meneviä sinkkuja, opiskelijoita, keski-ikäisiä työssäkävijöitä tai työttömiä. Siis ihan tavallisia aikuisia ihmisiä :)

Yksi tärkeä yhteinen piirre heissä ja sinussa on. Koska sinä luet tätä sivua näinkin pitkälle, tiedän, että haluat saavuttaa muutoksen elämääsi. Niin halusivat hekin.

Tällä hetkellä heidät ja sinut erottaa yksi pieni asia: Päätös jonka he ovat jo tehneet. 

Nyt nämä ihanaiset nauttivat elämästään ja pian voit liittyä heidän seuraansa virkeämpänä, kiinteämpänä ja itsevarmempana omasta ulkonäöstäsi.

 

 

Parin minuutin sisällä sinä teet saman päätöksen: joko muutat elämäsi suunnan tai jatkat samaa rataa kuin aina ennenkin.

Sitten on vielä Heidi.

Hän teki jotain upeaa!

 

"Moikka! Aloitin uuden elämän alun elokuun alussa, jatkoin aina bikini hiit challengeen asti. Ihan mahtava rykäisy ollu, kiitos näistä!

Ei ollu enää tekosyitä jäädä sohvalle makaamaan, päivästä löytyy AINA se n.30 min aikaa. Minulla se yleensä oli heti töiden jälkeen. Välillä väsytti ja laiskotti alkaa tekemään, mutta sinnillä ja uskollisesti jokaisen treenin tein.

Aloin myös kattomaan tarkemmin mitä suuhuni laitan, paaaljon salaattia ja kasviksia, suolan jätin minimiin mutta silti söin normaalia, terveellistä kotiruokaa.

Oon tosi tyytyväinen ja ylpeä itestäni että tähän oon päässy. Vielä muutama kilo puotettavaa, mutta elokuun alusta tähän päivään painoa on reilut 28 (!!) voipakettia vähemmän kannettavaa.

Eli ihan mahottoman suuri kiitos tästä teiän ohjelmasta, tän avulla sain otettua itteeni ihan kunnolla niskasta kiinni ja tehtyä sen, mistä niin kauan haaveilin ja ajattelin, että ku pitäs ja pitäs.

Eka kuva otettu elokuun alussa ja toinen joulukuun alussa. Muutos on jo nyt aika huomattava.

😊🙊🙈👍🏼"

T. Heidi Virtanen

 

Tässä on sinulle käsi. Ota kiinni niin lähdetään matkalle, josta et halua palata takaisin. Takaan, että huomaat eron olossasi jo tämän ensimmäisen viikon aikana.

Nähdään valmennuksen puolella!

T. Tuovi