Rekisteriseloste Flow Island Oy 24.5.2018

Täytämme Suomen Henkilötietolain (HetiL 523/99, §10) sekä Euroopan Unionin Tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, “GDPR” 2016/679) ja E-Privacy -direktiivin (Privacy and Electronic Communications Directive 2002/58/EC (E-Privacy Directive)) vaatimukset

Keräämme ja käsittelemme vain sellaista henkilötietoa, jota tarvitsemme palveluidemme tuottamiseen.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin ylläpitäjä:

  • Nimi: Flow Island Oy
  • Y-tunnus 27097762
  • Osoite: Pylkäntie 1, 62900 Alajärvi

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: Mikko Joensuu (mikko.joensuu@huippukunto.fi)

Rekisterin nimi: Uuden elämän alku -palvelun (myöh. Palvelu) käyttäjärekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus: Rekisterin tarkoituksena on  Palvelun tuottaminen ja asiakassuhteen ylläpitäminen ja kehittäminen käyttäjän ja Palvelun välillä.

Rekisteri koostuu yllä mainittujen sivustojen, maksuttomien oppaiden tilaamisen sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin käyttäjiin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

Rekisteriin liittyvät sivut: www.uudenelamanalku.net ja www.uudenelamanalku.fi

Rekisterin sisältö:

Henkilötiedot

  • Yksilöllinen käyttäjätunnus
  • Käyttäjän yhteystiedot (sähköposti)
  • Käyttäjän lähettämät viestit palvelussa (viestin sisältö ja ajankohta)
  • Käyttäjän mainosklikkausten historia palvelussa
  • Käyttäjälle lähetetyt sähköpostit Palvelusta sekä mahdolliset uutiskirjeet ja kyselyt (viestin sisältö ja otsikko)

Tietolähteet:

Käyttäjän itsensä antamat tiedot Palvelussa.

Suojausperiaatteet:

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina suojatulla palvelimella. 

Tietojen luovuttaminen ja tarkastusoikeus:

Käyttäjätietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoitukseen ilman käyttäjän lupaa. Käyttäjällä on oikeus pyytää itsestään koskevat tiedot lähettämällä sähköpostia yhteyshenkilölle.

Emme myy, vuokraa, lainaa tai luovuta nimeäsi, sähköpostiasi tai muuta henkilötietojasi kenellekään. Kuitenkin, jos yrityksemme tai sen osia myytäisiin toiselle yritykselle, asiakas- ja loppukäyttäjätietoja saattaa samalla siirtyä ostavalle osapuolelle.

Henkilötietojasi saatetaan siirtää kansainvälisten rajojen yli servereille, joita käytämme palvelumme tuottamiseen. Eri palveluidemme hosting-ratkaisut on kuvattu palvelukohtaisissa yksityisuusselosteissa.

Saatamme käyttää evästeitä (cookies) tarjotaksemme parempaa palvelua liittyen tunnistautumiseen, tietoturvaan, käyttäjän preferensseihin, palvelun suorituskykyyn, analytiikkoihin, tutkimukseen ja mainostukseen. Eri palveluidemme evästeiden käyttö on kuvattu palvelukohtaisissa yksityisyysselosteissa.

Tärkeimmät kolmansien osapuolien evästeet henkilötietojen käsittelyssä:

Google Analytics: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Facebook: https://www.facebook.com/help/cookies

Holvi-verkkokauppa: https://support.holvi.com/hc/fi/articles/360000899889-Tietosuoja-asetus#5

Mailchimp. https://mailchimp.com/legal/privacy/?_ga=2.86543899.2061019588.1527148573-1384736598.1527148573

Campwire: https://www.campwire.com/fi/privacy

Jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia yksityisyyteen liittyen, voit olla meihin yhteydessä osoitteen mikko.joensuu@huippukunto.fi kautta.

Vastuunvapautus:

Vastuunvapautus:

Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että Uuden elämän alku –valmennukseen (myöh. Palvelu) osallistuminen ja sisällön soveltaminen on kaikilta osin käyttäjän omalla vastuulla.

Suomen Huippukunto (myöh. Tarjoaja) ei vastaa miltään osin Palvelussa esitettävien ja julkaistavien tai käyttäjälle lähetettävien tietojen sisällöstä, esitettyjen tietojen soveltuvuudesta yksittäiselle käyttäjälle, tietojen paikkansapitävyydestä tai niissä mahdollisesti esiintyvistä virheistä.

Tarjoaja ei myöskään vastaa minkään sellaisen ulkopuolisen sivuston sisällöstä, josta tai jonne on yhteys Palvelusta.

Tarjoaja ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, mukaan luettuina, mutta ei rajoittuen tulon tai ansion menetykseen, liiketoiminnan keskeytykseen, tiedon tai datan menetykseen tai turmeltumiseen, jotka johtuvat Palvelunkäytöstä tai käytön estymisestä.

Tarjoaja suosittelee aina osallistujia konsultoimaan terveydenhuollon ammattilaisia kaikenlaisissa kysymyksissä omaan terveyteen ja Palvelun sopivuuteen liittyen.

Tarjoaja ei lupaa Palvelua käyttäville samanlaisia muutoksia, joita Palvelussa tai siihen liittyvillä verkkosivuilla kerrotaan. Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että ne ovat esimerkkejä, joita muut Palvelun käyttäjät ovat saavuttaneet, mutta se ei tarkoita, että ne tapahtuisivat kaikille Palvelun käyttäjille.