Nyt on tarjolla jotain huippua! 

 

Oulun Liikkuva koulu -hanke tarjoaa koko Oulun opetustoimen henkilökunnalle (opettajat, koulunkäynninohjaajat sekä rehtorit) tehostartin uuteen vuoteen!

Treenaa 20-30 min kolmesta viiteen kertaa viikossa ja saavuta huikeat tulokset tehokkaalla HIIT-treenillä! Tutkimusten mukaan HIIT on tehokkain liikuntamuoto painonhallintaan.

Valmennuksissa on yhdistetty viimeisin tutkimustieto HIIT-tehoharjoittelusta tiiviiksi ohjelmiksi, jonka voit tehdä omassa kotonasi. Ei enää kuntosalille menemisen vaivaa tai epätietoa, mitä pitäisi treenata. Saat valmiit ohjelmat ja kaiken muun tarvittavan koneellesi, tabletillesi…

Toimi näin:

  1. Lue valmennusten kuvaukset alta

  2. Valitse valmennus johon haluat osallistua

  3. Klikkaa valitsemasi valmennuksen otsikkoa (linkki vie sinut valmennuksen sivulle)

  4. Klikkaa sivuilta, että haluat lähteä mukaan valitemaasi valmennukseen.

  5. Lisää valmennus ostoskoriin ja käytä alennuskoodia ouluonparas

  6. Käyttämällä alennuskoodia saat 100% alennuksen, joten sinulta ei veloiteta mitään.

Huom! Tämä etu on tarkoitettu vain Oulun kouluissa työsuhteessa oleville opettajille, rehtoreille ja koulunkäynninohjaajille!

Valitse kahdesta eri tasoisesta valmennuksesta:

Klikkaa otsikkoa ja lue lisää.

Uuden elämän alku: UEA on tehokas painonpudotukseen tähtäävä valmennus. Saat tehokkaita treenejä, 28 vrk esimerkkiruokavalion sekä paljon hyviä ruoka-ohjeita elämäntapamuutoksen tueksi. Valmennus sopii aloittelijoille ja perusliikkujille.

Body HIIT Challenge: Valmennus supertehokas 8 viikon treenipaketti, joka vaatii jonkinlaista pohjakuntoa. Treenaat 5 kertaa viikossa. Body HIIT Challenge keskittyy jalkoihin ja keskivartaloon. Isojen lihasten aktivoituessa poltat enemmän rasvaa kuin näpertäessä pikkupainoilla kuntosalilla tai lenkkeilemällä matalalla sykkeellä. 

  

HOKS! Ilmoittaudu mukaan tammikuun aikana!

 

Tsemppiä treeneihin!

Terveisin Mikko Joensuu

040-7354468