Matka unelmien elämään II -verkkovalmennus käynnistyi  7.1.2019.

Lähde mukaan lähes 800 upean naisen mukaan

5kk kestäväÄN aikuisille naisille suunniteltuUN verkkovalmennuKSEEN.

Sinulla on tämä viikko aikaa ilmoittautua ja varmistaa paikkasi koko kevään kestävälle MATKALLE hintaan 159€!

matka unelmien elämään 2.jpg

Voit lähteä mukaan myös näillä tykyeduilla. Klikkaa oman etusi logoa.


Mistä Matkassa unelmien elämään on kyse?

Moi, olen Tuovi. Äiti, hyvinvointivalmentaja ja Uuden elämän alku -valmennusten kehittäjä. 

Matka Unelmien Elämään -valmennus on tehty sinua varten, jos haluat oppia nauttimaan elämästäsi vahvana, elinvoimaisena ja itseesi luottaen.

Viimeisten kolmen vuoden aikana olen valmentanut yli 30 000 naista voimaan paremmin. Näiden kaikkien kohtaamisten ansioista olen oppinut ja erottanut ne kaikkein tärkeimmät asiat, jotka auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme. Samalla olen huomannut useita sudenkuoppia, jotka toistuvat kaikilla, joiden hyvin alkanut muutos lässähtää kesken kaiken.

Haluan tämän olevan sinulle viimeinen valmennus, joka sinun tulee hankkia. Sen vuoksi tiivistän vuosien aikana oppimani tähän valmennukseen ja autan sinua löytämään syvän ja kestävän motivaation muutokseen ja tavat, joilla sinä pystyt saavuttamaan tavoitteesi. 

Oman osaamiseni lisäksi annan sinulle ryhmän, jossa saat ja voit olla vahva tai heikko, pyytää ja antaa apua aina kun siltä tuntuu.

Matka Uuteen Elämään kestää 5kk tammikuusta toukokuun loppuun.

Sinä aikana pystyt juurruttamaan muutoksen osaksi arkeasi. Toisaalta saat tarpeeksi pitkään apua, jos muutos vastustaa, eikä motivaatio tunnu riittävän. Minä ja muut ryhmäläiset emme päästä sinua helpolla, vaan työnnämme sinut maaliin saakka. 

Ryhmä ei suinkaan sulkeudu 5kk jälkeen, vaan saat jatkossakin ammentaa voimaa muiden esimerkistä ja olla innostuksena muille. Parhaassa tapauksessa saat pysyviä motivaatiokumppaneita, joiden kanssa voit nauttia treeneistä ja elämänilosta ja läheisen ihmisen tuesta.

Mitä saat tulevan 22 viikon aikana?

 • Oma tavoitteen asettaminen, jota seuraat valmennuksen aikana.

 • Viikoittaisia uusia ja helposti seurattavia kehonpainotreenejä, joissa koko treeni on kuvattuna videolle.

  • Nämä entistäkin paremmat treenit tuovat muotoja kehoosi ja piristävät sinua päivästä toiseen.

  • Treenit ovat muodossa Play & Sweat.

  • Voit laittaa videon pyörimään puhelimelta vaikka puistossa ja minä olen siellä sinun kanssasi treenaamassa.

  • Yksi treeni kestää 20-30 min, joten aika ei ole tekosyy jättää treeni välistä.

 • Saat avaimet valmennuksen treenipankkiin, jossa valmennuksen lopussa on käytettävissäsi ainakin 44 uutta ja tehokasta kehonpainotreeniä. Avaimet saat pitää, eli sinulla on "ikuinen" pääsy treeneihin.

 • Kuukausittaiset hyvinvointiluennot, joissa käydään läpi mm. seuraavia asioita.

  • Miksi itsekuri pettää ja hyvin alkanut elämäntapamuutos lässähtää muutaman viikon päästä.

  • Miten pääset yli useista muutosta vastustavista sudenkuopista.

  • Miten murrat hyvinvointiasi estävät ajatus- ja toimintamallit.

 • Säännölliset Kysy-vastaa osiot, jossa vastaan valmennuksessa heränneisiin kysymyksiin.

 • Pääset mukaan valmennuksen salaiseen Facebook-ryhmään, jossa saat:

  • Treenipäivien muistutukset ja linkit uusiin treeneihin.

  • Tsempata ja olla tsemppaajana muille ryhmäläisille.

  • Ruokavinkkejä ja helppoja ohjeita hyviin arjen valintoihin.

  • Päivittäistä elämäniloa minulta ja muilta osallistujilta.

Valmennuksen avulla luomme sinun arkeesi sellaisia ajatus- ja toimintamalleja sekä rutiineja, joiden avulla hyviä asioita tapahtuu automaattisesti.

Pikkuasioiden sijasta keskitymme valmennuksessa niiden asioiden kehittämiseen, joilla sinä saavutat parhaat ja tehokkaimmat tulokset. 

Minä olen sinun kanssasi Ryhmässä koko kevään ajan. Ryhmä kuitenkin jatkaa vielä sen jälkeen sinun ja ryhmäläisten yhteisenä tsemppiporukkana. Ryhmän ideana on auttaa ja myös oppia pyytämään apua. Minä tiedän kyllä, että sinä olet vahva ja aikaansaava lady ja tällä Matkalla sinulla on oikeus olla myös välillä heikko ja apua sekä tukea tarvitseva mimmi. 


Jenny ja Miila ovat olleet minun matkassani aika pitkään.

Katso miten upeita tuloksia he ovat saavuttaneet!

Matka Unelmien elämään kuva
...Tuo lähtökuva toukokuulta on aika karua katsottavaa, hieno tulos saavutettu tähän päivään... On kyllä uskomattoman tehokasta ja ihanaa ollut tämä treeni.

1. Mikä sai sinut lähtemään mukaan valmennukseen?
Minulla alkoi niin kovin ahdistaa löysä ulkomuoto...vaikka moni lohdutteli ettei mitään ongelmaa ole ja 4 lasta tehneellä ei haittaa vaikka kropassa näkyy, aikani uskottelin näin myös itselle ja herkut ja löysäily oli osa arkea. Kuitenkin aina kun peliin katsoi ..... Inhotti. Jos en ala tehdä asialle jotain, lopputulos ahdistaa entisestään.

Treenaaminen kotona oli ihan helppoa ja itseasiassa huippumukavaa. Hiit-treeni on yllättävän tehokasta. Herkuttelukin jäi helposti vähälle. Ei yksinkertaisesti tee mieli makeaa, epämääräiset turvottelut ja mahaoireetkin jääneet. Toki tähän vaikuttaa varmasti parantunut aineenvaihdunta liikunnan myötä.

2. Mikä oli sinun suurin onnistuminen/asia joka vaikutti onnistumiseesi?
Herkuista olen luopunut, en kylläkään koe sitä negatiivisena asiana vaan osana terveellisempää elämää.

Toki sallin itselleni esim jäätelön, pullan silloin tällöin tms. Mutta kohtuudella, herkut ei kuulu enää jokapäiväiseen ravintoon.

Suurin onnistuminen oli motivaation löytyminen.
Motivaatio löytyi heti 1. Treenin jälkeen, kun huomasi miten hiki virtaa ja jälkeenpäin oli hyvä olo. Lisäksi treeniohjelmat olivat todella mukavia ja vaihtelevia.
— Jenny A.
Miila.png
Olen 8 lapsen äiti joka ei ole harrastanut mitään ennen tätä. Eli lähdin ihan pohjalta tähän mukaan. En ole mikään lihava ollutkaan mutta minä olen tämmöinen ns.löysä läski joka haluaa nimenomaan kiinteytystä.

Kova herkkujen syöjä olen ja liikunta ei ole maistunut mutta nyt on pakko ottaa itseä niskasta kiinni ja aloittaa uusi elämä, jossa äitikin pitää itsensä kunnossa.
— Miila

Mikä parasta, sinä voit saavuttaa aivan samanlaisia huipputuloksia!


Miksi sinun kannattaa lähteä Matkalle mukaan juuri nyt?

Kuinka monta kertaa olet yrittänyt muuttaa elämäsi suuntaa, mutta hyvin alkanut muutos on lopahtanut muutaman viikon päästä milloin mihinkin syyhyn? Haluaisit pukeutua yhtä rohkeasti kuin työkaverisi, mutta et tunne oloasi mukavaksi tiukoissa vaatteissa.

Osaatko arvioida, miten paljon tämän hetkinen olotilasi verottaa sinulta energiaa ja elämäniloa päivittäin, ja viikosta ja vuodesta toiseen. Saatat muistaa vielä ajan, jolloin pursuit elämää ja elinvoimaa. Sittemmin arki, perhe ja työ ovat verottaneet ne sinulta pois. Tunnet turhautuneisuutta, koska monista ajatuksista ja yrityksistä huolimatta olet edelleenkin samassa tilanteessa. Koet voimattomuutta muutoksen edessä.

Paljonko ilo, vahva itseluottamus ja energinen elämä on muutettuna rahaksi. Todennäköisesti et osaa laittaa niille hintalappua, mutta se on kuitenkin paljon. Peittelyn sijaan tuntisit itsesi itsevarmaksi ja luottaisit olla esillä ja vahvana kaikissa tilanteissa. 

Minä itse voin vuosia sitten todella pahoin. Olin väsynyt, eikä minulla tuntunut olevan energiaa muuttaa elämääni suuntaan tai toiseen. Minä hankin itselleni apua eräästä ulkomaisesta valmennuksesta, joka maksoi $4000. Mietin ja puntaroin todella pitkään valmennukseen lähtöä, koska se tuntui niin kalliilta.

Viimein kun tein päätöksen, tuntui kuin kivi olisi tippunut harteiltani. Tiesin olevani oikealla tiellä elämässäni, enkä sen jälkeen ole kertaakaan miettinyt $4000 hintaa. Nyt jälkeenpäin ajateltuna voin sanoa, että tuo oli halpa hinta siitä elämän muutoksesta, johon olen päässyt.

Minä tiedän, että sinä olet kuin minä tuossa tilanteessa. Mietit onko tämä kaiken sen arvoista. 

Minä kerron sinulle, että on se. Sinut on luotu loistamaan, voimaan hyvin ja nauttimaan elämästäsi täysillä. Koskaan ei ole täydellistä hetkeä aloittaa muutosta elämässä. Samalla juuri tämä hetki on se kaikkein täydellisin.

Mikä tällaisen ryhmän arvo sinulle on?

Arvoa voi mitata kahdella tavalla: 

1. Sinun saamaasi hyötyyn verrattuna Matkan arvo on mittaamaton.

 • Kuinka paljon sinulle merkitsee oma virkeys ja jaksaminen.

 • Paljonko maksaa itseluottamus ja hyvä olo omassa kehossa.

 • Miten korkealle arvostat sen, että sinulla on aina joku, jolta voit pyytää apua heikkoina hetkinä.

 • Se, että olet energinen ja jaksat paremmin touhuta lasten ja puolison kanssa, on korvaamatonta elämässä.

2. Rahallisesti Matkan arvo on sinulle 1600€. 

 • Koko kevään mittaisen treeniohjelman arvo Personal Trainerilta hankittuna maksaa sinulle 350€

 • Minun pitämien 1h luentojen osallistuminen maksaa 50€, joten niiden yhteisarvo on 250€

 • 5kk minun seurassani Personal Trainer -tyylisesti on arvoltaan 1000€

 • Lisäksi ryhmän aito tuki on sinulle täysin korvaamatonta.

Sinä et kuitenkaan maksa Matkasta Unelmien Elämään 1600€. 

Sinulle valmennuksen hinta on vain 10% sen arvosta


Lähde mukaan nyt hintaan 159€

Saat kaiken yllä lupaamani alle kahvikupillisen hinnalla päivässä.


Tässä sinulle terveisiä Jennylta, Marjalta, Annelta, Jonnalta, Ninalta, Lauralta, Annikalta...

He kaikki ovat olleet meidän valmennuksissa mukana pidempään. Katso millaisia huipputuloksia sinäkin voit saavuttaa!

 

Koska olet lukenut tänne saakka, Sinulla on selkeästi halu muuttaa elämäsi suuntaa, mutta tietyt asiat estävät sinua onnistumasta.

Meidän vanhempien elämään mahtuu paljon kaikkea muuta, paitsi aikaa itsestä huolehtimiseen. Oletko itse huomannut, että laitat usein omat tarpeesi sivuun muiden edessä? 

Täytyy pitää huolehtia kodista, lapsista, ruoasta, puolisosta, kysellä kouluasioista, kuljettaa harrastuksiin, käydä itse töissä… Lista on loputon. 

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, miten paljon sinulla olisi enemmän energiaa touhuta arjessa, jos sinulla olisi tuo yksi lisätunti aikaa itsellesi vuorokaudessa tai edes kolmesti viikossa. Miten paljon enemmän energiaa saisit, jos ehtisit treenaamaan säännöllisesti ja tuntisit olevasi elämäsi kunnossa. 

Minä olen siis äiti ja kokenut ihan samoja tunnontuskia oman jaksamisen ja perhearjen tasapainottelussa. Voin myöntää, että olin aiemmin todella väsynyt. Energiaa ei tuntunut riittävän iltaisin mihinkään omaan, silloin harvoin kun omaa aikaa oli. Usein yritin aloittaa elämääni alusta. Tein lupauksia ja päätöksiä, jotka petin aina muutaman viikon päästä. Olimme muuttaneet vasta minulle uudelle paikkakunnalle, eikä minulla ollut vielä kasvanut sosiaalista piiriä, jotka piristäisivät ja innostaisivat minua tarvittaessa.

Tällä Matkalla minä tarjoan sinulle ison ja lämpimän turvaverkon, joka kannattelee sinua vaikeiden aikojen yli. Parhaassa tapauksessa saat valmennuksesta itsellesi sielunkumppanin tai treenikaverin, jonka kanssa voitte jakaa kokemukset ja elämyksen sekä kannustaa toisianne koko elämän.

❤️ Tuovi

Onko tämä se päivä, jolloin otat itseäsi niskasta kiinni ja alat kulkea kohti unelmiesi elämää, jossa...

 • Olet virkeä ja energinen kiireisen arjen keskellä.

 • Onnistut pudottamaan painoa ja sulattaa sinua harmittavat jenkkakahvat viimeinkin pois.

 • Saat haluamiasi muotoja ja kommentteja läheisiltäsi, että oletpas sinä hyvässä kunnossa, mitä oikein olet tehnyt?

 • Koet olosi itsevarmaksi vaatteissa kuin vaatteissa. Voit ostaa juuri niitä ihania vaatteita, joita haluat, eikä sinua enää paina kysymys, mitä muut minusta ajattelevat.

 

Miksi Matka Unelmien elämään on niin tehokas ja toimiva valmennus?

Poltat enemmän kaloreita tehokkaalla HIIT-treenillä

Saavutat samat hyödyt 20min HIIT-treenillä kuin tekisit tuplasti pidemmillä harjoituksilla. Lisäksi HIIT-treenin vaikutuksesta kehosi polttaa rasvaa myös harjoituksen jälkeen lihasten täydentäessä glukoosivarastojaan. Säästät aikaasi, kun sinun ei tarvitse matkustaa kuntosalille huhkimaan tunnista toiseen.

Muokkaat kehoasi tehokkaasti optimaalisella harjoittelulla

Ohjelmassa käytetään optimaalista harjoittelu- ja palautumisjaksotusta. Lisäksi saat palautumisohjeita lepopäiville, joten voit tuntea olevasi virkeä ja aina valmis harjoituksiin, jolloin kehosi saa harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn.

Saavutat nopeampia tuloksia

Ohjelman jokainen harjoitus on erilainen, joten lihaksesi eivät pääse rutinoitumaan harjoituksiin. Monipuolinen harjoittelu on yksi avainasemassa oleva tekijä harjoittelun tehokkuudessa. Samalla treenaat koko kehoasi, etkä vain niitä muutamaan tuttua liikettä, joita olet tottunut tekemään kuntosalilla. 

Poltat ikävää ja haitallista vatsarasvaa

Kovatehoinen HIIT-treeni polttaa erityisesti haitalliseen sisäelinten ympärille kertyvään viskeraalista rasvaa metabolisen stressin aiheuttamana. Pääset eroon vyötä kiristävästä napaläskistä ja saat kiinteän vatsan.

Minä ja muut osallistujat autamme sinua!

HIIT-treenit ovat TEHOKKAITA. Jos et ole ennen tehnyt HIIT-treenejä, tulet huomaamaan sen erityisesti valmennuksen alussa. Halusin kertoa tämän sinulle, että tiedät, että kaikki 35 000 naista ovat kokeneet saman tunteen: Eihän tätä jaksa!

Kaikki ovat jaksaneet ja kyllä jaksat sinäkin. Tulet jo viikon jälkeen huomaamaan selvän eron olossasi.

Saat meiltä kaiken avun, jota tarvitset onnistuaksesi. Minä en jätä sinua yksin.

tulet seuraamaan tätä samantapaista kehityskäyrää valmennuksessa

Kehityskäyrä.jpg
 
Maire.jpg
 
 

Sopiiko valmennus oikeasti minulle?

MAtka unelmien elämään sopii sinulle, jos jokin alla olevista kohdista tuntuu tutulta.

Tarvitset potkun persauksiin.

 Tiedät, että sinun pitäisi tehdä jotain energisen tulevaisuuden eteen, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa. Olet kenties jo yrittänyt useana vuonna pudottaa painoa ja tehdä elämäntapamuutoksen, mutta jotenkin ne ovat aina epäonnistuneet. 

Olet kiireinen töissä ja/tai olet pienten lasten vanhempi.

Olet ehkä ollut ennen hyvässä kunnossa, mutta lasten tai työkiireiden keskellä itsestä huolehtiminen on jäänyt taka-alalle. Raskauskilot ovat tulleet "jäädäkseen".

Painosi heittelee ylös ja alas kuin jojo laihdutuskuurien välillä.

Olet läpeensä väsynyt vuosittain toistuviin laihdutuskuureihin, jotka eivät johda oikeasti mihinkään pysyvään tulokseen. Aloitat aina hyvin, mutta sorrut helposti herkuttelemaan.

Matka unelmien elämään -valmennus

on edullisin ja tehokkain vaihtoehto, kun haluat pudottaa painoasi ja saavuttaa pysyviä tuloksia.

Mitä muuta yhtä arvokasta sinä voisit saavuttaa 80 sentillä päivässä? 

 

Vieläkö sinua mietityttää?

Tämä saattaa helpottaa sinua päätöksenteossa.

Jos et ole tyytyväinen valmennukseen, kerro se meille 14 vrk kuluessa. Me palautamme sinulle rahat takaisin päivän sisällä takaisin.

 

Klikkaa alta maksaessasi valmennuksen Smartumilla, Tyky-kuntosetelillä tai Sporttipassilla.

 

Tässä meiltä kysyttyjä yleisimpiä kysymyksiä valmennuksesta. 

Kauanko minä pääsen käsiksi valmennuksen materiaaleihin?

Kaikki materiaalit jäävät sinulle käyttöön valmennuksen jälkeen. Myös valmennuksen ryhmä jatkaa elävänä tsemppiryhmänä valmennuksen päättymisen jälkeen.

Mihin sitoudun ostaessani tämän valmennuksen?

Jos tarkoitat jatkuvia maksuja, et sitoudu mihinkään. Valmennuksen hinta on kertamaksu, joka oikeuttaa sinun osallistumisen valmennukseen ja materiaaleihin. 

Minä toivon, että sinä sitoudut tekemään töitä itsesi puolesta, kuten valmennuksessa opetan ja neuvon. Vain sitoutumalla työntekoon ja haluun muuttua, voit saavuttaa jotain.

En halua tehdä ruokia töihin. Toimiiko valmennus ja tuleeko tuloksia, vaikka syönkin työpaikkaruokalassa?

Tiedät tähän vastauksen itsekin. :) Jos joku väittää, että hänen ruokavaliota on noudatettava prikulleen, tai tuloksia ei tule, hän on humpuukimaakari. 

Valmennuksessa painotetaan perusterveellisen ruokavalion omaksumiseen. Voit ihan hyvin syödä lounaspaikassa. Valmennuksessa opit valitsemaan itsellesi sellaisia ruokia lounaaksi että välipalaksi, jotka pitävät verensokerin tasaisena ja ehkäisevät makeanhimon syntymistä.

Olen raskaana. Voinko osallistua valmennukseen?

Monennellako viikolla olet menossa? Meillä on ollut mukana 20. viikolla olevia naisia. Treenien ja ruokavalion puolesta voit tulla mukaan. Muista kuitenkin kuunnelle oman kehosi viestejä ja palautetta tehokkaista treeneistä. Hyvä kunto sinällään valmistaa ja helpottaa sinua palautumaan synnyksestä. Muista kuitenkin, että tällä hetkellä sinun tavoitteena ei ole pudottaa painoa, vaan kerryttää ruokavaroja vauvalle. Älä siis katsokaan kaloreihin, vaan syö omien tuntemustesi mukaan.

Millaisia pudotuksia ja tuloksia osallistujat ovat saavuttaneet? Mitä voin odottaa itseltäni?

Painon pudotus on todella yksilöllistä, joten mitään suoranaista odotusta sinulle en voi luvata. Kuten meidän Facebook-sivuilta voit nähdä, osallistujat saavuttavat selkeästi näkyviä tuloksia jo muutamassa viikossa. 

Yhden neuvon sinulle haluan antaa. Heitä puntari roskiin ennen kuin lähdet meidän valmennukseen mukaan. Moni on stressannut, kun paino ei ole pudonnut kuin kilon verran. Siitä huolimatta peilikuva ja oma uusi olotila kertovat huikeista muutoksista. 

Millainen ruokavalio valmennuksessa on? Ei kai siinä syödä pelkkää rahkaa? Tai joudunko punnitsemaan ruokani

Ei syödä :) Emme usko, että hirmuisella kalorivajeella saataisiin mitään pysyvää aikaiseksi. Valmennuksessa ei ole valmista ruokavaliota, koska tiedän, että sinä saavutat parempia tuloksia oppimalla kuuntelemaan omaa kehoasi ja tiedostamaan, mitkä ovat sinulle hyviä ja sopivia valintoja. Kukaan ei jaksa noudattaa ulkopuolelta tulevia määräyksiä kovin pitkään - ei myöskään ruoan suhteen.

Olen synnyttänyt 4kk sitten. Onko minun turvallista aloittaa valmennus imettämisen ja vatsan palautumisen kannalta?

Onnea ihanasta vauvasta :) Imetyksen kannalta ei ole ongelmaa, koska ruokavalio, jota valmennuksessa suositaan on myös terveellinen ja turvallinen vauvalle. 

Erkaantuneet vatsalihakset ovat asia erikseen. Oletko käynyt jo jälkitarkastuksessa ja saanut luvan touhuta kaikenlaista. Jos neuvolasta on todettu, että vatsalihakset ovat palautuneet, voit tehdä treenejä oman tuntemustesi mukaan. Alkuun on hyvä lähteä rauhallisesti liikkeelle, koska vatsalihaksesi on käynyt melkoisen venymisen läpi raskauden aikana. 

Voit vielä varmistaa asian neuvolasta tai fysioterapeutilta. Kerro heille, että valmennuksessa tehdään sekä syviä että pinnallisia vatsalihasharjoituksia.

 

Riitta ei aikaillut valmennukseen lähdössä. nyt hän nauttii ihanasta pirteydestä, olosta ja elämänasenteesta. 

Vieläkään en ole oikein sisäistänyt että onko kaikki totta mitä muutoksia on tapahtunut. Käsivarret ja reidet ovat kiinteytyneet, pohkeet on suorastaan lihaksikkaat, aiemmin muodoton takamus on nyt jotenkin naisellisemman näköinen. Vaatekoko pienentynyt 1-2 kokoa. Parasta on ettei herkut enää meinaa maistua, vaikka makeanhimoa välillä onkin☺ Työkaverit huomauttelee muutoksesta ja veli sanoi että ryhti on parempi kuin koskaan... En kaikkia hoksaa ja jaksa luetella. Ihana on ollut lukea myös muiden muutoksista🌸 -Riitta