Tervetuloa Matka Unelmien Elämään -valmennuksen aloitussivulle.

Tämä sivu toimii valmennuksen treeni- ja materiaalipankkina. Tänne siis ilmestyvät kaikki valmennuksen päämateriaalit, jotta voit käyttää niitä hyödyksesi myös valmennuksen jälkeen. Kannattaa siis laittaa sivu kirjanmerkiksi selaimeen.


Tee nämä kolme asiaa ensimmäiseksi:

1. Lue tämän linkin takana oleva valmennuksissa vaadittava vastuunvapautuslauseke.

2. Pyydä lupaa päästä sisälle Matka Unelmien Elämään Facebook-ryhmään 

3. Rekisteröidy varsinaiselle valmennus-alustalle: Klikkaa tästä

 • Jos olet ollut aiemmin meidän valmennuksissa tai jossain muussa valmennuksessa, jossa on käytetty Campwire-alustaa, toimi näiden ohjeiden mukaan
  • Klikkaa yllä olevaa linkkiä ja anna tietosi Campwireen
  • Tämän jälkeen Campwire huomaa, että sinulla on jo tili ja pyytää kirjautumaan sisään
  • Anna sähköpostisi ja salasanasi avautuvaan lomakkeeseen
   • Tässä kohdassa on pieni bugi. Jos et muista salasanaasi, voit pyytää sen uusimista lomakkeen alla olevasta linkistä.
   • Tässä välissä Campwire kuitenkin unohtaa, mitä olit tekemässä, joten sinun tulee uusi salasana mielessäsi aloittaa ilmoittautuminen alusta. 

Luennot ja harjoitukset:

Harjoitus lähtee käyntiin valkoista kolmiota painamalla. Jos se ei heti starttaa, anna sen latautua hetkisen. Hyviä harjoitteluja sinulle <3!


Painonpudottajan ruokavalio

Lataa tästä


Treeniohjeet:

MUE-treeneissä on aina kuusi eri liikettä ja treenit kiertoharjoitteluna (yhden kierroksen aikana tehdään kaikki kuusi liikettä läpi).

Yhtä liikettä tehdään 30s ja liikkeiden välissä on 10s tauko.

 • Kun olet tehnyt kaikki liikkeet (1-6) läpi (yhden kierroksen), pidä 1min sarjapalautus ennen uutta kierrosta
 • Pyri tekemään 3-6 kierrosta

Alla olevista treenilinkeistä pääset kyseiseen treenivideoon, jossa on kuvattuna kokonaisuudessaan yksi kierros treeniä. Laita video alkuun ja pyörimään uudestaan läpi seuraavalle kierrokselle.

Alkulämmittely

HIIT-treeni sisältävät usein nopeita suunnanmuutoksia, joten kannattaa tehdä hyvä alkulämmittely treenin alle. Parhaiten saat lämmiteltyä oikeat lihakset tekemällä liikkeet videon mukana läpi rauhallisella tahdilla. Samalla tutustut uusiin liikkeisiin ja näin treeni menee sujuvammin läpi. 

On tärkeää, että teet liikkeet oikein, jolloin ehkäiset loukkaantumista. Liikkeissä ei saisi tuntua kivun tunnetta, paitsi ensimmäisten treenien jälkeisinä päivinä lihaskolotuksena, joka varsinkin aloittelijalla on normaalia.

Tätä lämmittelykierrosta ei tietenkään lasketa varsinaiseen treeniin mukaan :)


Treenipankki:

Tähän treenipankkiin avautuu sinulle aina kaksi uutta treeniä viikossa. Jos haluat tehdä kolmannen treenin viikkoon, valitse treenipankista suosikkisi, inhokkisi, haastava tai kevyt treeni mielesi mukaan. Muista, että treenatessa pitää olla hauskaa :)

 

Venyttely ja kehonhuolto: