Valmennuksen hankkiminen työhyvinvointieduilla on helppoa.

Alla löydät kaikkien meillä toimivien maksuväleiden ohjeet.

smartum-setelit, tyky-kuntosetelit, edenred-virikesetelit:

Ensinnäkin älä huolestu, vaikka setelisi menevät vanhaksi vuoden vaihteessa. Meidän tulee tilittää ne vasta tammikuun lopussa, joten ne ovat vielä ihan käypää valuuttaa. Samoin pääset mukaan tämän hetkisellä hinnalla, vaikka posti toisikin setelit meille vasta hinnan nousun jälkeen.

Laita siis postissa tarvittava määrä seteleitä osoitteeseen:

Suomen Huippukunto Oy
Hoiskonkuja 2A
62940 Hoisko

Kirjoita kirjeeseen sähköpostiosoitteesi ja valmennuksen nimi (Matka Unelmien Elämään). Lähetämme sinulle linkin valmennukseen, kun setelit saapuvat meille.

Huom! Samoin ei haittaa, vaikka laitat vuoden 2017 seteleitä vielä postiin ja ne saapuvat vasta vuoden vaihteen jälkeen. Tähän pätee sama sääntö kuin edelliseen :)

HUOM 2! Jos sinulla ei ole tarpeeksi seteleitä, voit maksaa myös osan summasta seteleillä. Voimme kirjoittaa sinulle loppusummasta laskun. Laita siinä tapauksessa viestiä Mikolle: mikko.joensuu@huippukunto.fi

Tärkeintä on, että sinä pääset mukaan ja saat käytettyä vanhaksi menevät setelit hyötykäyttöön.

smartum saldo:

Mene osoitteeseen: https://www.smartum.fi/fi/tyosuhde-edut/toimipiste/161493

  1. Kirjoita Summa-kenttään valmennuksen hinta
  2. Kirjoita viestiksi valmennuksen nimi: Matka Unelmien Elämään
  3. Smartum lähettää sinulle maksutositteen sähköpostiisi.
  4. Lähetä maksutosite osoitteeseen mikko.joensuu@huippukunto.fi
  5. Me lähetämme sinulle linkin valmennukseen 24h sisällä.

HUOM! Jos sinulla ei ole tarpeeksi saldoa, voit maksaa sillä myös vain osan summasta. Voimme kirjoittaa sinulle loppusummasta laskun. Laita siinä tapauksessa viestiä Mikolle: mikko.joensuu@huippukunto.fi

Tärkeintä on, että sinä pääset mukaan ja saat käytettyä vanhaksi menevät setelit hyötykäyttöön.

Epassi:


Valmennuksen ostaminen Sporttipassilla on helppoa.

Epassi-portaaliin ei ole mahdollista tehdä alennuksia hintoihin. Sen vuoksi me voimme tehdä sinun sporttipassi-tililtäsi kertaveloituksen ja lähettää sinulle rekisteröitymislinkki sähköpostiin. 

Kertaveloitusta varten tarvitsemme Sporttipassi-tiliisi liitetyn puhelinnumeron.

Laita viestiä Mikolle (mikko.joensuu@huippukunto.fi) ja kerro haluavasi ostaa Matka Unelmien Elämään -valmennuksen Epassilla ja laita puhelinnumerosi perään. Mikko tekee kertaveloituksen ja laittaa linkin sinulle. 

HUOM! Jos sinulla ei ole tarpeeksi saldoa, voit maksaa Sporttipassilla myös vain osan summasta. Voimme kirjoittaa sinulle loppusummasta laskun. Kirjoita siinä tapauksessa Mikolle summan, jonka haluat maksaa Epassilta.

Tyky Online

  • Kirjaudu omilla tunnuksillasi TykyOnline -palveluun. 
  • Etsi sieltä meidät nimellä Suomen Huippukunto Oy tai Uuden elämän alku. 
  • Kirjoita summaksi valmennuksen hinta.
  • Kirjoita viestiksi maksuun valmennuksen nimi (Matka Unelmien Elämään) sekä oma sähköpostiosoitteesi, niin tiedämme lähettää sinulle linkin, kun saamme tiedon maksustasi TykyOnlinesta.
  • Varmista vielä tilanne lähettämällä meille sähköpostia maksun jälkeen. Näin saat linkin valmennukseen heti miten.

HUOM! Voit myös maksaa osan valmennuksesta TykyOnlinella ja loppuosan laskulla. Laita siitä viestiä meille: mikko.joensuu@huippukunto.fi tai Facebookissa: www.facebook.com/uudenelamanalku/

mobiilimaksu myedenredissä:

Neljännessä kohdassa ota näyttökuva/kuvakaappaus käytetyksi merkitystä kuitista ja lähetä se meille osoitteeseen: mikko.joensuu@huippukunto.fi tai Facebookissa viestinä: www.facebook.com/uudenelamanalku/