Bikinipeppu -verkkovalmennus

Mitä jos tästä eteenpäin voisit tuntea olosi itsevarmaksi bikineissä?

Jo yli 24 355 naista ovat saavuttaneet pysyviä muutoksia elämäänsä ja itsevarmuuden omasta bikinivartalostaan.

Osallistu jo tänään ja olet matkalla kohti pirteintä kesää ja elämää ikinä!

Moi! Sinä tunnet minut jo, joten Tuovi tässä, heippa vaan :)

Olen äiti-ihminen ja nautin elämästä ja liikunnasta rennoin ottein.

Bikinipeppu-valmennus on jatkoa suositulle Uuden elämän alku -valmennukselle. Tässä jatkovalmennuksessa autan sinua jatkamaan siitä, mihin olet jäänyt treenien sekä ruokapuolen osalta.

Bikinipeppu-valmennuksessa treenataan nousujohteisesti kehonpainotreeneillä kaikkia lihasryhmiä. Saat lisää ryhtiä keskivartaloon sekä muotoja reisiin, peppuun ja käsivarsiin. Juuri niihin paikkoihin, jotka harmittavat sinua katsoessasi peiliin.

Tuloksena käristät ylimääräistä rasvaa pois ja hankit upeita muotoja kroppaasi. Upeiden fyysisten muutosten lisäksi koet olosi itsevarmaksi juhlissa, rannalla bikineissä... Pääset nauttimaan elämästäsi vapaasti.

Valmennuksessa pidän yllä positiivista tunnelmaa. Saat joka päivä tsemppiviestit itsellesi ja pääset mukaan vain minun ihaNaisilleni kuuluvalle keskustelupalstalle.

Katso Jonnan kuulumiset 8 viikon treenien jälkeen.

Terve! Olenkin aikasemminkin jo laittanut kuulumisia! Halusin uudestaan tulla kiittämään näistä valmennuksista! Kävin siis myös bikinihiitin kertaalleen jonka jälkeen pidin taukoa. Nyt minulla uudestaan menossa bikinihiit toistamiseen! Tämä on aivan mahtavaa ja se tunne kun energiaa on tehdä vaikka ja mitä! Alkukuvissa minä ennen valmennuksia ja seuraavassa minä eilen bikinihiitin toisen kierroksen puolessa välissä! Olen suositellut valmennuksiasi kaikille valmennuksia miettiville! Olen niin ihastunut! Parasta kun tässä syntyy myös tuloksia! 👌🏻
— -Jonna K.

Jos kaipaat näitä samoja asioita, kuin Jonna ja meidän muut ihaNaiset, on tämä Bikinipeppu -valmennus kuin sinulle tehty.

 

 

Haluat:

 • Polttaa hyllyvää ja epäterveellistä napaläskiä
 • Saada peppuun ja reisiin kaivattuja muotoja
 • Hävittää häiritsevät jenkkakahvat
 • Saavuttaa lisää voimaa
 • Jaksaa paremmin päivän askareissa
 • Olla virkeä joka päivä
 • Tuntea olosi itsevarmaksi myös bikineissä
 • Saavuttaa vihdoin ne haaveilemasi tavoitteet, joiden perässä olet juossut useita kertoja

Bikinipeppu-valmennuksessa käymme juuri näiden asioiden kimppuun. 

Lisäksi opit elämään rennosti ja nauttimaan olostasi juuri sellaisena kuin olet.

Valmennus ei lähde siitä, että pyritään tavoitteisiin hinnalla millä hyvänsä. Sillä tavoin tavoitteet yleensä karkaavat vain kauemmaksi. Me kaikki olemme erilaisia, joten minä en halua ahdistaa sinua painamalla sinut tekemäni muotin läpi. Sinä olet kaunis, arvokas ja rakas ihminen jo nyt.

Miksi meidän valmennukset ovat niin tehokkaita?

 • Yhdistin viimeisimmän tiedon kehonpaino - ja HIIT-harjoittelusta kehittäessäni valmennuksia.
  • 20-30 min harjoituksen aikana teet yhtä paljon töitä kuin muut yli kaksi kertaa pidemmissa harjoituksissa. 
 • Poltat enemmän kaloreita erittäin tehokkailla korkea-intervalliharjoituksilla.
  • Isojen lihasten aktivoituessa poltat enemmän rasvaa kuin näpertäessä pikkupainoilla kuntosalilla tai lenkkeilemällä.
 • Poltat rasvaa myös harjoituksen jälkeen! 
  • HIIT-harjoittelu kuluttaa lihasten glykogeenivarastoja, joita täydentääkseen keho käyttää rasvavarastojaan. Valmennusten tehokkailla ohjelmilla poltat rasvaa pitkään harjoituksen jälkeen.
 • Monipuolinen harjoitteluohjelma takaa sinulle parhaat tulokset.
  • Valmennusten jokainen harjoitus on erilainen, joten kehosi ja lihaksesi eivät rutinoidu harjoituksiin, vaan joutuvat joka kerta ponnistelemaan itsensä äärimmilleen. Juuri monipuolinen lihasten rasittaminen on yksi avain nopeisiin ja tehokkaisiin tuloksiin.

Alkuvuodesta testasin toista kolmeosaista verkkovalmennussettiä, mutta nyt olen kuin Tuhlaajapoika Raamatun tarinoissa nöyränä tulossa takaisin “kotiin” 😀 Haluan siis kertoa, että teidän kaikki kolme valmennusta ovat olleet parhaimmat, koukuttavimmat ja todellakin tehokkaimmat kokeilemani treenisarjat!
— Johanna Koukkari
Muutoksen huomaa siitä, että jenkkakahvasta ei saa enää kiinni, vaikka aiemmin sai ja reidet ovat selkeästi kaventuneet. Mahtavaa oli se, kuinka nopeasti keho kehittyy, enkä tarkoita vaan turhan läskin vähenemistä tai lihasten kasvua. Kehitys näkyi ja tuntui siis eniten siinä, että oma kehonhallinta parani treeni treeniltä, olo oli hyvä eikä istuma- ja kirjoitustyötä tekevällä sattunutkaan enää hartioihin, lavanpieleen eikä päähän!
— Mari Suonio

Bikinipeppu -valmennuksessa minä autan sinua matkallasi. 

Sinä päätät kuinka pitkälle me yhdessä kuljemme.

Piukka Bikinipeppu:

Uuden elämän alku -jatkot - 6 viikkoa

 
4book.png

Uuden elämän alku -jatkot lähtee siitä, mihin alkuperäinen valmennus jäi. Kuuden viikon ohjelma sisältää:

 • 3 tehokasta uutta HIIT-treeniä viikossa
 • Ruokaohjeita arkea helpottamaan
 • Helppoja ohjeita rentoutumiseen
 • Tsemppiviestit sähköpostiisi 

UEA-jatkojen hinta sinulle 39€ (normaalisti 78€)

Herkku Bikinipeppu:

UEA-jatkot + Bikini HIIT Challenge - 10 viikkoa

UEA-jatkojen jälkeen pääset mukaan 4 viikon Bikini HIIT Challengeen, joka keskittyy yleisiin ongelmakohtiimme - pepun, reisien ja keskivartalon kehittämiseen. Saat:

 • 3 supertehokasta BHC-treeniä viikoittain
 • Erillisen Core-treeniohjelman keskivartalolle
 • 7 päivän reseptivihkosen ja ohjeita palautumiseen
 • Tsemppiviestit sähköpostiisi

UEA-jatkot + BHC hinta vain 69€ (normaalisti 116€)

 
 

"Miten valmennukset toimivat? Pitääkö minun tehdä ne kaikki yhteen pötköön?"

Saat oston jälkeen rekisteröitymislinkin sähköpostiisi. Valmennukset on pilkottu kätevästi osiin, joten sinun ei tarvitse suorittaa niitä yhteen putkeen. Voit tehdä UEA-jatkot ja vasta sen tehtyäsi rekisteröityä Bikini HIIT Challengen puolelle. Vastaavasti voit päättää pitää pienen tauon valmennusten välissä tai tehdä UEA-jatkot toiseen kertaan ja sitten hypätä BHC:n kimppuun.

Ennen kuin päätät, katso miten upean matkan Heidi on tehnyt.

 
 
 
Moikka! Alotin uuden elämän alun elokuun alussa, jatkoin bikini hiit challengeen ja vielä bikini extremeen. Ihan mahtava rykäisy ollut, kiitos näistä!

Ei ollut enää tekosyitä jäädä sohvalle makaamaan, päivästä löytyy AINA se n.30 min aikaa. Minulla se yleensä oli heti töiden jälkeen. Välillä väsytti ja laiskotti alkaa tekemään, mutta sinnillä ja uskollisesti jokaisen treenin tein. Aloin myös kattomaan tarkemmin mitä suuhuni laitan, paaaljon salaattia ja kasviksia, suolan jätin minimiin mutta silti söin normaalia, terveellistä kotiruokaa. 

Oon tosi tyytyväinen ja ylpeä itestäni että tähän oon päässyt. Vielä muutama kilo pudotettavaa, mutta elokuun alusta tähän päivään painoa on reilut 14 (!!) kiloa vähemmän kannettavaa. 

Eli ihan mahdottoman suuri kiitos tästä teidän ohjelmasta, tämän avulla sain otettua itteeni ihan kunnolla niskasta kiinni ja tehtyä sen, mistä niin kauan haaveilin ja ajattelin, että kun pitäs ja pitäs. 

Eka kuva otettu elokuun alussa ja toinen joulukuun alussa. Muutos on jo nyt aika huomattava 😊🙊🙈👍🏼
— Heidi V.

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia kuin Heidi?

Silloin sinä lähdet V.I.P.eppu matkalle, jonka lopussa sinä voit heittää yläfemman peilikuvasi kanssa ja sanoa itsellesi: Mamma Mia Mikä Mimmi!

V.I.P.eppu -pakettiin kuuluu kaikki valmennuksemme Uuden elämän alku -valmennuksesta lähtien:

UEA-jatkot + Bikini HIIT Challenge + Bikini HIIT Extreme

MMMM1.png

Pääset mukaan matkalle, joka muuttaa loppuelämäsi suunnan! Katso mitä kaikkea saat:

 • Yhteensä 58 tehokasta kehonpainoharjoitusta
 • 14 viikkoa täyttä tukea minulta tavoitteidesi saavuttamisen varmistamiseksi
 • Roppakaupalla niitä pieniä muutoksia ajatteluusi ruoasta ja syömisestä, joilla saavutat suuria tuloksia arjessasi
 • Kehonhuoltoon ja palautumiseen liittyviä ohjeita ja harjoituksia, jotta saat ohjelmasta täydet hyödyt irti

Lopputuloksena sinä loistat ja nautit uudesta olostasi.

Kuulet kysymyksiä, miten ihmeessä sinä voit noin hyvin ja olet aina noin virkeä. Joudut luultavasti käymään vaatekaupassa ostamassa uusia vaatteita lököttävien housujen tilalle.

V.I.P.eppu -paketin hinta on sinulle vain 99€ (normaalisti 186€)

Huom! Vain V.I.P.eppulaisille! Hankkiessasi V.I.P.eppu -paketin, saat kutsua ilmaiseksi yhden ystäväsi valmennukseen mukaan! 

Kenet sinä haluat yllättää 14 viikon treenimatkalla ja upealla ololla (ja pepulla) :)


Miksi sinun kannattaa lähteä mukaan?

Uskon, että Uuden elämän alku -valmennuksen käyneenä, haluat saavuttaa pysyviä tuloksia elämässäsi. Minä haluan varmistaa, että sinä myös pääset siihen unelmaelämääsi, jossa voit nauttia olostasi jokaisena päivänä. 

Treenien myötä sinä tulet saavuttamaan paremman ryhdin, pienemmät jenkkakahvat, muodokkaammat lihakset. Tämä kaikki on päivän selvää. 

Sen lisäksi huomaat olevasi pirteämpi joka aamu. Sinulla on enemmän virtaa työpäivän jälkeen touhuta lastesi kanssa tai perheen arjessa. 

Ja ruokavinkkien ja -ajatusten avulla opit tekemään luonnollisesti terveellisiä valintoja. Elämästäsi poistuu energiaa vievät herkkuhimoja vastaan taistelut ja karkkihyllyjen pakoilut. Et enää suorita hyvinvointia pakosta, vaan jokapäiväinen hyvinvointi muodostuu osaksi sinua.

Saman ovat huomanneet monet muutkin valmennukseen osallistujat.

olo on kevyempi, virkeämpi ja unet ovat olleet sikeämpiä. Raskaassa työssä olen jaksanut paremmin. Päiväunet ovat jääneet oikeastaan kokonaan pois koska se aika on nyt käytetty treenaamiseen ;) Vaikka toki välillä on väsyttänyt alkaa tekemään treeniä töiden jälkeen niin nämä ovat kuitenkin niin mukavia ja nopeita tehdä, että kynnys aloittamiseen on matala ja jälkikäteen fiilis on huippu!! Sitten on jaksanut loppuillan touhuilla kotona ja lasten kanssa.
— Riina Kyllönen
Kyllä kannatti lähteä mukaan valmennukseen. Voi vaan miettiä, miksi en aiemmin tähän ryhtynyt. Olo on päivä päivältä pirteämpi ja jaksaa paremmin, paitsi treenatessa niin myös arjen aherruksessa. Ja itselle todella helpottavaa, kun on valmiit selkeät treenit! Myös Tuovin tsemppiviestit ja opetukset on mitä parhaimpia. Iso kiitos näistä. :)
— Lotta I.

Älä anna pelon estää sinua toteuttamasta itseäsi.

Moni on kysynyt minulta, että kuinka kovia Bikini HIIT Challenge tai Extreme -valmennukset ovat. Heitä ovat pelottaneet nimeen kätketyt haasteet. 

Jos sinä mietit samaa asiaa, kysyn sinulta ensiksi: Miltä Uuden elämän alku -valmennuksen ihan ensimmäinen treeni sinulta tuntui? Muistatko sitä enää? Siinä oli mukana Burpee, joka on yksi rankimmista liikkeistä maailmassa :) Tuntuiko sinusta silloin, että et selviä treenistä? Silti olet nyt tässä lukemassa Bikinipeppu -jatkopaketista. 

Minä tiedän, että sinä selviät vaikka mistä. Olet kovempi mimmi kuin tiedätkään. BHC:n ja BHE:n treenit ovat tehokkaita, jotta saavuttaisit ne tulokset, joista haaveilet. Silti yli 9000 sinunlaistasi naista on rohjennut ottaa haasteen vastaan ja saavuttaneet haaveilemansa tulokset.

Nyt on sinun vuorosi. 

 

Valitse matkasi pituus ja lähde mukaan.

Piukka Bikinipeppu

Uuden elämän alku -jatkot

6 viikkoa

hintaan 39€ (säästä 39€)

Herkku Bikinipeppu

UEA-jatkot + BHC

10 viikkoa

hintaan 69€ (säästä 47€)

V.I.P.eppu

UEA-jatkot + BHC + BHE

14 viikkoa

hintaan 99€ (säästä 77€)

Kaikki hinnat ovat kertamaksuja, joten et sitoudu mihinkään jatkuvaan tilaukseen.

Koko paketin hinnaksi tulee tasan 1€/päivä.

Osaatko sanoa, miten muuten voisit kehittää omaa hyvinvointiasi näin paljon yhdellä eurolla? Sillä ei taida saada edes kupillista kahvia.

 

 
 
 
 

Olen täysin varma siitä, että valmennuksista on sinulle paljon hyötyä.

Olen niin varma, että VAADIN sinua pyytämään minulta rahasi takaisin, jos et syystä tai toisesta koe valmennuksesta olevan sinulla mitään hyötyä.

Jos siis valmennus on sinulle liian rankka tai et ole muuten tyytyväinen siihen, kerro se meille 14 vrk kuluessa. Me palautamme sinulle rahat takaisin.

 

Minulta on kysytty useita hyviä kysymyksiä valmennuksesta:

Milloin seuraava Bikinipeppu -valmennus tulee?

Vasta ensi keväänä. Siksi suosittelen vahvasti lähtemään tähän mukaan nyt.

Muutos elämässä tarvitsee aina päätöksen. Nyt sinulla on päätöksen aika. Haluatko lähteä mukaan hyvään oloon vai jatkaa samaa rataa kuin tähänkin asti?

Mihin sitoudun ostaessani tämän valmennuksen?

Jos tarkoitat jatkuvia maksuja, et sitoudu mihinkään. Valmennusten hinnat ovat kertamaksuja, jotka oikeuttavat sinun osallistumisen valmennukseen ja materiaaleihin. 

Minä toivon, että sinä sitoudut tekemään töitä itsesi puolesta, kuten valmennuksessa opetan ja neuvon. Vain sitoutumalla työntekoon ja haluun muuttua, voit saavuttaa jotain.

En halua tehdä ruokia töihin. Toimiiko ruokavalio ja tuleeko tuloksia, vaikka syönkin työpaikkaruokalassa?

Tiedät tähän vastauksen itsekin. :) Jos joku väittää, että hänen ruokavaliota on noudatettava prikulleen, tai tuloksia ei tule, hän on humpuukimaakari. 

Valmennuksessa painotetaan perusterveellisen ruokavalion omaksumiseen. Voit ihan hyvin syödä lounaspaikassa. Valmennuksessa opit valitsemaan itsellesi sellaisia ruokia lounaaksi että välipalaksi, jotka pitävät verensokerin tasaisena ja ehkäisevät makeanhimon syntymistä.

Olen raskaana. Voinko osallistua valmennukseen?

Monennellako viikolla olet menossa? Meillä on ollut mukana 20. viikolla olevia naisia. Treenien ja ruokavalion puolesta voit tulla mukaan. Muista kuitenkin kuunnelle oman kehosi viestejä ja palautetta tehokkaista treeneistä. Hyvä kunto sinällään valmistaa ja helpottaa sinua palautumaan synnyksestä. Muista kuitenkin, että tällä hetkellä sinun tavoitteena ei ole pudottaa painoa, vaan kerryttää ruokavaroja vauvalle. Älä siis katsokaan kaloreihin, vaan syö omien tuntemustesi mukaan.

Millaisia pudotuksia ja tuloksia osallistujat ovat saavuttaneet? Mitä voin odottaa itseltäni?

Painon pudotus on todella yksilöllistä, joten mitään suoranaista odotusta sinulle en voi luvata. Kuten meidän Facebook-sivuilta voit nähdä, osallistujat saavuttavat selkeästi näkyviä tuloksia jo muutamassa viikossa. 

Yhden neuvon sinulle haluan antaa. Heitä puntari roskiin ennen kuin lähdet meidän valmennukseen mukaan. Moni on stressannut, kun paino ei ole pudonnut kuin kilon verran. Siitä huolimatta peilikuva ja oma uusi olotila kertovat huikeista muutoksista. 

Millainen ruokavalio valmennuksessa on? Ei kai siinä syödä pelkkää rahkaa?

Ei syödä :) Ruokavalio perustuu terveelliseen kotiruokaan, jota voit hankkia helposti lähimarketista. Emme usko, että hirmuisella kalorivajeella saataisiin mitään pysyvää aikaiseksi. Sen vuoksi suosimme sellaista ruokavaliota, jota voit käyttää pysyvästi ja koko perheen ruokkimiseen.

Miten Bikinipeppu valmennus toimii. Tuleeko kaikki valmennukset yhteen pötköön. Kysyn tätä, koska olen lähdössä lomalle kuukauden päästä. Saanko siis katkaistua valmennuksen loman ajaksi. 

Kaikki valmennukset ovat toisistaan erillisiä paketteja, joiden välissä voit pitää haluamasi mittaisen tauon. Jos haluat pitää vaikka UEA-jatkojen jälkeen pienen tauon, niin kaikin mokomin.

Onko valmennus tarkoitettu minulle, kun minulla on vähän ylipainoa (10kg). Uuden elämän alku -valmennuksessa pystyin tekemään 4-6 kierrosta jokaisessa treenissä. 

Kyllä on. Valmennus on tehokkaampi kuin UEA, mutta täysin tehtävissä sinulle. Jotkut treenit sisältävät hyppyjä, mutta ne voi halutessaan korvata ilman hyppyjä olevilla liikkeillä. Pelko on usein suurin rasite matkalla unelma elämään. Älä anna pelon pitää sinua paikallaan.

Punnitaanko valmennuksessa ruokia?

Ei todellakaan!

Minä en usko, että sinä haluat punnita ruokiasi, vai olenko oikeassa. Valmennus lähtee siitä, että opimme kuuntelemaan kehoamme. Se kyllä kertoo milloin meillä on nälkä ja milloin ei. Itse asiassa painonhallinnassa on paljon tärkeämpää mitä tapahtuu ruokalujen välillä kuin niiden aikana. En usko, että yksikään meistä lihoo lounaan sisällöstä johtuen. Yleisin syy on pikku napostelut iltaisin tms. Valmennuksessa kiinnitetään paljon huomiota siihen, miten voisit ehkäistä näitä haitallisia hyvinvoinnin tuhoajia hyökkäämästä kimppuusi. 

Olen synnyttänyt 4kk sitten. Onko minun turvallista aloittaa valmennus imettämisen ja vatsan palautumisen kannalta?

Onnea ihanasta vauvasta :) Imetyksen kannalta ei ole ongelmaa, koska ruokavalio, jota valmennuksessa suositaan on myös terveellinen ja turvallinen vauvalle. 

Erkaantuneet vatsalihakset ovat asia erikseen. Oletko käynyt jo jälkitarkastuksessa ja saanut luvan touhuta kaikenlaista. Jos neuvolasta on todettu, että vatsalihakset ovat palautuneet, voit tehdä treenejä oman tuntemustesi mukaan. Alkuun on hyvä lähteä rauhallisesti liikkeelle, koska vatsalihaksesi on käynyt melkoisen venymisen läpi raskauden aikana. 

Voit vielä varmistaa asian neuvolasta tai fysioterapeutilta. Kerro heille, että valmennuksessa tehdään sekä syviä että pinnallisia vatsalihasharjoituksia.

 
 

Saitko haluamasi vastauksen?

Hienoa! Valitse oman matkasi pituus ja ilmoittaudu mukaan matkalle minun ja tuhansien muiden ihaNaisten kanssa. 

Vai haluatko kysyä vielä jotain? Sekin käy. Klikkaa alla olevaa kuvaa ja Lähetä viesti Uuden elämän alku -facebook-sivujen kautta

 
 
Mikään ei näytä yhtä hyvältä sinun ylläsi kuin hyvä olo ja itsevarmuus. Puethan ne päällesi tänäänkin.

Nähdään valmennuksessa!
— Tuovi