Hei.

Olen Tuovi Joensuu, äiti, hyvinvointivalmentaja ja Uuden elämän alku -valmennusten kehittäjä. 

Autan naisia, jotka haluavat saavuttaa hyvän olon ilman stressiä ja kieltäytymistä kaikesta. 

Minut tunnetaan yhtenä Suomen innostavimpana valmentajana ja olen asettanut itselleni henkilökohtaisen tavoitteen auttaa niin useita naisia kuin vain mahdollista saavuttamaan itsevarmuuden omasta kehostaan ja pääsemään unelmiensa oloon ja mittoihin. Kahden viime vuoden aikana olen auttanut yli 25 280 naista elämäntapamuutoksessa.

Minä uskon armollisuuteen ja arjen pieniin muutoksiin, jotka kantavat hedelmää ja mahdollistavat elämäntavan muuttamisen ilman kipuilua, stressiä ja pelkoa itsekurin pettämisestä. Kaikissa valmennuksissamme kannustan osallistujia unohtamaan täydellisyyden tavoittelemisen ja kilpailun aikaa vastaan. Uskon, että armollinen asenne ja oman kehon arvostaminen tuovat nopeammin ja pitkään kestäviä tuloksia.

Jos pohdit omaa kokemustasi treenaamisesta ja sitä tohditko lähteä meidän valmennukseen, minulla on yksi ohje: epäröinti ja pelko tappaa enemmän unelmia kuin epäonnistuminen. Anna siis itsellesi mahdollisuus. Ei haittaa vaikka olet vasta-alkaja tai treenannut jo pidempään. Treenit haastavat hyväkuntoisetkin, mutta ovat helposti kevennettävissä aloittelijalle sopivaksi.

Joka päivä kymmeniä naisia liittyy Uuden elämän alun ihaNaisten joukkoon. Lähtemällä mukaan pääset osaksi suurta positiivista liikettä, jossa ryhmäläiset kannustavat toisiaan eteenpäin.

 

Olen superylpeä kaikista niistä ihaNaisista, jotka ovat osallistuneet valmennuksiini.

Tässä heistä muutamia.

 
Lähtötilanteeni oli n.20 kg ylipainoa ja kotiäitinä kahden tytön 3 v. ja 9 kk kanssa. Treenitaustaa on ja laihdutusyrityksiä tosi paljon, mutta ne on kaikki perustuneet kieltoihin itselle ja sit lopulta olen repsahtanut.
Tää valmennus on ollut niin kokonaisvaltaista, että ihan järkyttävän iso hatunnosto ja kiitos tekemästäsi valmennustyöstä ja -paketista! ❤
Aloitin ilmaisella viikolla tehden vaan treenit ja tykkäsin HIIT-treenimuodosta heti. Nopeasti tehtynä tehokas setti ja milloin ja missä vain! Uuden elämän alku-valmennukseen lähdin sitten mukaan ja siitä se kaikki sit lähti. Treenit kolme kertaa viikossa, muuten normaalia kotiäidin arkea ulkoiluineen lasten kanssa. Ruokavaliosta jäi leipä ja herkut kokonaan kolmeksi viikoksi ja söin mukaillen esimerkkiruokavaliota. Lautaselle tuli paljon lisää vihreää, siemenet, pähkinät, kananmuna, smoothiet... Ihanaa ja hyvää perusruokaa!
Säännöllisyys palautui ja tsemppi- ja tukiviestit sähköpostiin säännöllisesti nostivat oman elämän (ja syömisen) hallinnan täysin uudelle tasolle. Olin saanut myös kaverin ilmaiseksi mukaan ja kuulumisten vaihto kannusti jatkamaan.
Bonusviikon sai vielä kaupan päälle, minkä jälkeen kiloja oli lähtenyt huikeat 7 kg. Ajattelin, että nyt lähtee kaikki ylimääräiset muuten helposti, mutta nyt Jatkoviikoilla tahti on hidastunut (onneksi) ja tällä hetkellä 7 viikossa kiloja on lähtenyt 9 kg ja senttejä vyötäröltä 7 cm.
Olo on aivan huikea, koska jaksan touhuta lasten kanssa paremmin, juosta vauvanvaunuja työntäen pidempään isomman lapsen pyöräillessä, verensokerini ei heittele, enkä himoitse jatkuvasti herkkuja ja vaatteet mahtuu päälle sutjakasti.
Alun totaaliherkkujen välttelyn jälkeen olen syönyt ohjeidesi mukaan itseä kuunnellen, mutta perusperiaatteita noudattaen. Välillä on nyt leivottu lasten kanssa terveellisiä muffinsejä (maistuivat ainakin yhtä hyvin lapsille) tai juhlissa olen maistellut kakkuja hyvillä mielin, ja leipääkin taas palan tai kaksi päivässä.
Nyt on tosiaan jatkoviikot menossa ja sit Bikini HIIT challenge ja vielä extreme siihen päälle. Huikeaa, että kehonpainotreeneillä saan edelleen viikottain pakarat kipeiksi ja työ tuntuu ja näkyy. 😘
— Päivi P.
Moikka! Aloitin uuden elämän alun elokuun alussa, jatkoin aina bikini hiit challengeen asti. Ihan mahtava rykäisy ollu, kiitos näistä!

Ei ollu enää tekosyitä jäädä sohvalle makaamaan, päivästä löytyy AINA se n.30 min aikaa. Minulla se yleensä oli heti töiden jälkeen. Välillä väsytti ja laiskotti alkaa tekemään, mutta sinnillä ja uskollisesti jokaisen treenin tein.

Aloin myös kattomaan tarkemmin mitä suuhuni laitan, paaaljon salaattia ja kasviksia, suolan jätin minimiin mutta silti söin normaalia, terveellistä kotiruokaa.

Oon tosi tyytyväinen ja ylpeä itestäni että tähän oon päässy. Vielä muutama kilo puotettavaa, mutta elokuun alusta tähän päivään painoa on reilut 28 (!!) voipakettia vähemmän kannettavaa.

Eli ihan mahottoman suuri kiitos tästä teiän ohjelmasta, tän avulla sain otettua itteeni ihan kunnolla niskasta kiinni ja tehtyä sen, mistä niin kauan haaveilin ja ajattelin, että ku pitäs ja pitäs.

Eka kuva otettu elokuun alussa ja toinen joulukuun alussa. Muutos on jo nyt aika huomattava.

😊🙊🙈👍🏼
— Heidi Virtanen
 

Tässä on sinulle käsi. Ota kiinni niin lähdetään matkalle, josta et halua palata takaisin. Takaan, että huomaat eron olossasi jo tämän ensimmäisen viikon aikana.

Nähdään valmennuksen puolella!

T. Tuovi