Sinulla on upea ystävä :)


Hän siis kutsui sinut mukaansa valmennukseen ja sinä päätit vastata kutsuun. Hienoa!


Tsempatkaa toisianne läpi valmennuksen, jolloin saatte siitä parhaan hyödyn irti.


Bikini HIIT Challenge -valmennus ei ole laihdutuskuuri, vaan ensimmäiset askeleesi uuteen elämään. Noudattaessasi valmennuksen ohjeita, tulet saamaan tuloksia. Muista kuitenkin, että pelkkä mukana oleminen ei riitä, vaan muutokset vaativat, että noudatat valmennuksen ohjeita ja kokeilet ehdottamiamme asioita.

Valmennuksen tarkoitus on myös ohjata sinua uuteen elämään pitemmällä aikajänteellä. Valmennuksessa opit soveltamaan tehokasta HIIT-treenaamista, uusia terveellisiä ruokatapoja sekä keinoja rentouttaa itsesi kiireen keskellä. 

Henkilökohtaisen rekisteröitymislinkkisi löydät sivun alalaidasta.

 

Uutuus!

Kuten tiedät ruokavalio on yksi tärkeimmistä avaintekijöistä haluamasi hyvän olon ja upean vartalon saavuttamisessa. Valmennuksessa opetamme sinulle miten ja milloin syödä, jotta sinun ei tarvitse nähdä nälkää.

Uuden elämän alku -valmennettavat ovat kuitenkin jo vuoden ajan pyytäneet meiltä terveellistä ja herkullista kotiruokaan perustuvaa tarkkaa ruokavaliota. Jotain mikä kertoo heille täsmälleen, mitä tulisi syödä pudottaakseen painoa ja voida paremmin. 

 

 

Me haluamme vastata toiveisiin, joten teimme sinua varten 28 vrk:n aktiiviselle ja painoa pudottavalle naiselle räätälöidyn terveellisen ruokavalion (arvo 240€) ja ruokavalioon liittyvän keittokirjan (arvo 28€). Molemmat tuotteet ovat e-kirjoja ja ladattavissa suoraan netistä, joten saat ne heti käyttöösi!

Ruokavalio sisältää kaikki päivän ruoat aamiaisesta iltapalaan asti. Keittokirjaan kuuluu kaikkien ruokavaliossa olevien aterioiden reseptit.

 

 

UEA:laisena sinulla on etuoikeus saada ruokavalio ja keittokirja itsellesi -80% huipputarjouksena hintaan 28€!

Et tule enää takaisin tälle sivulle valmennukseen rekisteröitymisen jälkeen, joten nyt on ainutlaatuinen tilaisuus napata huipputarjous itsellesi. 

 

 

 

 
 

Tässä sinun henkilökohtainen kutsulinkkisi valmennukseen:

HUOM! Valmennus alkaa heti, kun klikkaat alta olevasta linkistä ja rekisteröidyt valmennukseen. Jos haluat, että valmennus etenee oikeassa tahdissa, rekisteröidy vasta sinä päivänä, kun aloitat oikeasti treenaamisen.

https://www.campwire.com/courses/bikini-hiit-challenge--17/accept_invitation?invitation_id=o8v8VvkpoLXihxLxiVaC

Klikkaa linkkiä tai koipioi se selaimesi osoitekenttään päästäksesi rekisteröitymään valmennukseen. 

 

Ensimmäinen treeni jo odottaa sinua :)

Nähdään valmennuksessa!

T. Tuovi ja Mikko