Tervetuloa toisen HIIT-treenisi pariin!

Toivottavasti paikat eivät ole enää kovin pahasti jumissa toissapäiväisen kovan treenin vuoksi. Jos on, niin ota tämä treeni pikkuisen hellemmällä otteella ja ennen kaikkea tee hyvä alkulämmittely. Vaikka kaksi ensimmäistä kierrosta rauhalliseen tahtiin ja sitten vasta kaasu pohjaan. 

Älä säikähdä uusia liikkeitä, vaan käy suinpäin niiden kimppuun. Jos joku liike tuntuu liian kovalta tai sinusta tuntuu, ettet jaksa vetää koko treeniä läpi, niin pidä pidempi tauko sarjojen välissä tai tee joku liike kevennettynä (esim. askeltaen hypyn sijasta).

Päivän motivaatiokuva Miilalta

 
"Moi! Olen 8 lapsen äiti joka ei ole harrastanut mitään ennen tätä. Eli lähdin ihan pohjalta tähän mukaan. En ole mikään lihava ollutkaan mutta minä olen tämmöinen ns.löysä läski joka haluaa nimenomaan kiinteytystä. Kova herkkujen syöjä olen ja liikunta ei ole maistunut mutta nyt on pakko ottaa itseä niskasta kiinni ja aloittaa uusi elämä, jossa äitikin pitää itsensä kunnossa. Pakko myöntää että vieläkään ei aina innostaisi liikkua, mutta tämä ohjelma on siitä hyvä kun sähköpostiin tulee aina jumppapäivänä linkki niin pakkohan se on aina tehdä ja minua motivoi juuri se. Ei tulisi varmasti mutten tehtyä jos ei sähköpostiin aina kilahtaisi linkki jumppapäivänä  :D Minä meinaan jatkava tästä bikini hiittiin sekä siitä vielä extreemiin niin tämäkin mamma on ens kesänä tikissä 😂💪🏿 Terkuin Miila - suurperheen mutsi"

"Moi! Olen 8 lapsen äiti joka ei ole harrastanut mitään ennen tätä. Eli lähdin ihan pohjalta tähän mukaan. En ole mikään lihava ollutkaan mutta minä olen tämmöinen ns.löysä läski joka haluaa nimenomaan kiinteytystä.

Kova herkkujen syöjä olen ja liikunta ei ole maistunut mutta nyt on pakko ottaa itseä niskasta kiinni ja aloittaa uusi elämä, jossa äitikin pitää itsensä kunnossa.

Pakko myöntää että vieläkään ei aina innostaisi liikkua, mutta tämä ohjelma on siitä hyvä kun sähköpostiin tulee aina jumppapäivänä linkki niin pakkohan se on aina tehdä ja minua motivoi juuri se. Ei tulisi varmasti mutten tehtyä jos ei sähköpostiin aina kilahtaisi linkki jumppapäivänä  :D

Minä meinaan jatkava tästä bikini hiittiin sekä siitä vielä extreemiin niin tämäkin mamma on ens kesänä tikissä 😂💪🏿

Terkuin Miila - suurperheen mutsi"

 

Sitten päivän treeniin.

Näet taas treeniliikkeet kuvattuna lyhyenä videona alla. Katso tarkkaan, miten liikkeet tehdään. Jos liikkeet eivät ole tuttuja kokeile ne rauhassa läpi ennen varsinaista treeniä.

Itse treeni menee näin:

 • Tee kiertoharjoitteluna kaikki liikkeet läpi
 • 30s työtä + 10s palautus (liikkeiden välissä)
 • Kierrosten välissä on 1min sarjapalautus
 • Tee 4-6 kierrosta (20-28min)

Treenimotto: Mikä täällä haisee? Ai, se on rasva, joka palaa!

Käy kimppuun!

Treeniliikkeet kootusti:

 1. Hiihtohyppy + työntökädet
 2. Etunojassa polvenveto vatsan alle tai tehokkaampi sama hypäten (heinäsirkka)
 3. Syväkyykky + kädet lattiaan
 4. Lankusta punnerrusasentoon polvet lattiassa (tehokkaampi etunojassa)
 5. Vatsarutistus + lantionnosto
 6. Askelkyykky + kyykky + hyppy (hypyn voi jättää pois, jos polvet ei kestä)

Iltapalaehdotus tälle päivälle

Täyttävä marjapiristys -smoothie

Laita ainekset blenderiin ja sekoita, kunnes seos on tasaista. 

Halutessasi enemmän makeutta, voit laittaa joukkoon kokonaisen banskun ;)

Smoothie.png