Matka Unelmien Elämään -valmennus

Tässä on kaikki valmennuksen päämateriaalit, joita voit käyttää hyödyksesi myös valmennuksen jälkeen. Kannattaa laittaa sivu kirjanmerkiksi selaimeen, jotta se pysyy tallessa. Muista, että valmennuksen FB-ryhmässä sinulla on paljon saman matkan käyneitä sekä samoja asioita pohtivia. Kysele, aloita keskusteluja, postaa ja tsemppaa toisia. Yhdessä meissä on voimaa!


Luennot ja harjoitukset:

Harjoitus lähtee käyntiin valkoista kolmiota painamalla. Jos se ei heti starttaa, anna sen latautua hetkisen. Hyviä harjoitteluja sinulle <3


Painonpudottajan ruokavalio

Lataa tästä


Treeniohjeet:

MUE-treeneissä on aina kuusi eri liikettä ja treenit kiertoharjoitteluna (yhden kierroksen aikana tehdään kaikki kuusi liikettä läpi).

Yhtä liikettä tehdään 30s ja liikkeiden välissä on 10s tauko.

  • Kun olet tehnyt kaikki liikkeet (1-6) läpi (yhden kierroksen), pidä 1min sarjapalautus ennen uutta kierrosta
  • Pyri tekemään 3-6 kierrosta

Alla olevista treenilinkeistä pääset kyseiseen treenivideoon, jossa on kuvattuna kokonaisuudessaan yksi kierros treeniä. Laita video alkuun ja pyörimään uudestaan läpi seuraavalle kierrokselle.

Alkulämmittely

HIIT-treeni sisältävät usein nopeita suunnanmuutoksia, joten kannattaa tehdä hyvä alkulämmittely treenin alle. Parhaiten saat lämmiteltyä oikeat lihakset tekemällä liikkeet videon mukana läpi rauhallisella tahdilla. Samalla tutustut uusiin liikkeisiin ja näin treeni menee sujuvammin läpi. 

On tärkeää, että teet liikkeet oikein, jolloin ehkäiset loukkaantumista. Liikkeissä ei saisi tuntua kivun tunnetta, paitsi ensimmäisten treenien jälkeisinä päivinä lihaskolotuksena, joka varsinkin aloittelijalla on normaalia.

Tätä lämmittelykierrosta ei tietenkään lasketa varsinaiseen treeniin mukaan :)


Treenipankki:

Tähän treenipankkiin avautuu sinulle aina kaksi uutta treeniä viikossa. Jos haluat tehdä kolmannen treenin viikkoon, valitse treenipankista suosikkisi, inhokkisi, haastava tai kevyt treeni mielesi mukaan. Muista, että treenatessa pitää olla hauskaa :)

 

Venyttely ja kehonhuolto: